Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hry se sekají (Procesor vytížený na 100%)

Zdravím mám problém. Na pc mám napojené 2 monitory + TV, ale ta je většinou vypnutá. Na jednom monitoru hraji hru např( dota 2, assassin's creed origins, nebo to nové metro je vcelku jedno jakou hru) a na druhém mám google youtube, fb atd. Dokud jsem ve hře a aktivně hraji tudíž mačkám myš, nebo kláves jede vše krásně, ale problém nastane když cca 1min nic nedělám jdu třeba wc, nebo si udělat kávu, nebo stačí delší video ze hry prostě když nic nemačkáte. Tak se hra začne sekat, ale takovým způsobem že to jsou třeba 10s záseky, jak něco zmáčknete. tak se to po cca 5s hodí zase do normálu, ale stalo se mi že se to zaseklo i úplně a musel jsem reset pc. Vůbec nevím čím to může být, za všechny rady moc díky :). Sestava :Intel core i5 3550 4x 3,70 GHz, nvidia GTX 960, 16GB ram. Dřív to jelo normálně.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=i2KJrxhaeaE

Předmět Autor Datum
Zkus prohledat PC malwarebytes, nejlépe v nouzovém režimu. Mám malé podezření, že tam máš nějaký min…
Holy99 05.05.2019 16:20
Holy99
- proti adware a spyware jednoduchý adwcleaner. - pro kontrolu spouštěcích míst ms autoruns -> zálož…
lední brtník 05.05.2019 17:09
lední brtník
Chlapi tak díky moc za radu :-), problém vyřešen měl jsem tam opravdu nějakého červa, přitom jsem to…
Satoran 09.05.2019 08:49
Satoran
Když oba ty nesmyslne programy odinstalujes, nakonec sam jsi se presvedcil, ze opravdu nefunguji, ta… poslední
RMX 09.05.2019 11:50
RMX

Zkus prohledat PC malwarebytes, nejlépe v nouzovém režimu. Mám malé podezření, že tam máš nějaký miner :-D, neboť chování tvého PC mi takovou myšlenku vsugeruje.

Aká snaží se "nenápadně" těžit, když majitel počítač nepoužívá. (jestli se naprosto mýlím, vyvraťte mi to někdo prosím vás)
* nabízí se i otázka, zda jsou výše uvedené hry koupené(ne způsobem zadarmo), protože takhle si opravdu mohl nějaký miner najít cestu do tvého PC

Nadále zkus povypínat všechny nepotřebné procesy přes správce úloh, sekce "po spuštění".

Když oba ty nesmyslne programy odinstalujes, nakonec sam jsi se presvedcil, ze opravdu nefunguji, tak to budes mit ještě rychlejsi. Jednou tydne (az mesicne, zalezi od toho co na tom PC vyvadis) projet PC AdwCleanerem a k tomu tam nechat zakladni vestavenou ochranu Windows Defenderem ve Windows 10 nebo MS Security Essentials pro Windows 7. Nic vic nepotrebujes.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru