Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako vymienat data medzi Mac a remote desktop

Jablckari...mam otazku. Zakaznicka sa pripaja do firmy cez remote desktop na klasicky Win7. Spravi veci, vyexportuje nejake subory a potrebuje ich dostat k sebe. Problem je, ze som neprisiel na to ako;o).
Podla vsetkeho priamy prenos funguje len cez redirect lokalneho mac foldera. Cize v klientovi remote desktop treba mat nastavene povolenie redirectovaneho foldera a nastavit cestu k tomuto folderu. To mam.
Ale na Win7 nevidim tento redirectovany adresar (skusal som aj "namapovanie" cez //tsclient, ani to nepomohlo. Neviem cim to je, mozno tym, ze na Win7 nebezi plnohodnotny Terminal server, respektive remote desktop (ide navyse o Win7 Home Premium).
Dnes tam budem instalovat Win2016 server, tam predpokladam, zeby mi redirect fungovat mohol...otazka je, ci data medzi Macom a remote desktopom neviem prenasat aj inak.
Na verziu MS sa ma nepytajte, robil som to cez Skype, Teamviewer mi fungoval len v rezime read, navyse Mac bol v IT, obsluha zenska...no proste zla kombinacia. Pamatam si este hlasku, ze jej client pre remote desktop je obsolette a ma si instalovat ineho (to mal tusim niekde ten client napisane v okne),
Zmena predmetu, pôvodne: Ako vymienat data medzi MAC a remote desktop (fleg)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Asi to mas rozbity...:-) Pouzivam: https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-remote-desktop-10/id12…
MaSo 07.05.2019 09:08
MaSo
Aky win7 pouzivas? Pretoze toto je HomePremium a ten standardne RD nepodporuje, cize problem vidim m…
fleg 07.05.2019 09:38
fleg
Sorry, je to W2007 Server. Tak to mozna bude, jak pises... poslední
MaSo 07.05.2019 20:20
MaSo

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru