Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem [Android] Nainstalování čistého androidu

Já bych potřeboval sehnat čistý android verze 4.2 pro telefon Aligátor S 4060 protože i když to dám tovární nastavení je to pořád pomalé a na víc se nainstaluje takový "bordel -reklamy a td.. "a bůh ví co ještě.Můžete mi někdo o tom víc napsat třeba odkazy na postup jak to udělat a zdali to vůbec jde ?,preferuji český jazyk když nebude tak anglicky díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
- Zpravidla to mozné je, ale tvuj telefon neznam, tak nevim jak je to s celkovou podporou, jesli moz…
XoXoChanel 08.05.2019 19:14
XoXoChanel
Abys to mu rozuměl já ten mobil konkrétně Aligátor S4060 duo mám už jako "pokusného králíka " na tom…
Víťa 08.05.2019 19:40
Víťa
Tak viz Wikan. "Tovarni nastaveni". Nebo pres "rezim obnovení" + WIPE (Wipe cache partition). * Do r… poslední
XoXoChanel 08.05.2019 20:00
XoXoChanel

- Zpravidla to mozné je, ale tvuj telefon neznam, tak nevim jak je to s celkovou podporou, jesli mozné mu odemknout bootloader, takle ti pak nemusi fungovat Wifi nebo neco jiného.

[Alternativa]

- Jestli existuje specificky [ROM] na tvuj telefon, existuji custom verze android LineageOS a Blisse, ktery jsem pouzival jak na tabletu, tak i na telefonu. jako :
* Kdybys chtel cisty stock Android, tak by jsi musel nejdrive ty sam skompilovat potrebné soubory, /OS/ na tvé zarizeni a uprime si myslim ze by jsi to nezvladl.

BlissROM : https://blissroms.com/
LineageOS : https://lineageos.org/
OmniROM : http://dl.omnirom.org/
SlimROM : https://slimroms.org/#/
CarbonROM : https://carbonrom.org/

Abys to mu rozuměl já ten mobil konkrétně Aligátor S4060 duo mám už jako "pokusného králíka " na tom zkouším ty moje programátorské pokusy už mi na něm blbne dotyková plocha a tak,ale to neznamená že jsem způsobil jeho pomalost.Já když jsem to měl ještě v záruce tak tak jsem to měl v servisu a tam se mi zdá že od doby že mě tam nahrály už "zapatlaný "jiný android ne to ne jiný ale už něčím "přihuštěný ":-) něco přidaného.Prostě bych potřeboval ho vygumovat a nahrát tam originál který je při výrobě.:-[ díky

Tak viz Wikan. "Tovarni nastaveni". Nebo pres "rezim obnovení" + WIPE (Wipe cache partition).
* Do rezimu obnoveni se dostanes zpravidla pres kombinaci tlacitek jako power a + etc pri stratu. Ale kdyz v menu telefonu (jestli muzes) das vse vymazat/tovarni obnoveni dojdes ke stejnému vysledku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru