Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Proč se reakce na otázku objevila v e-mailu a v odpovědi k otázce ne?

Nazdar přátelé, omlouvám se, nejde o odbornou radu do této konkrétní rubriky, pouze vkládám zde, aby byl přímý přístup přímo ke konkrétní otázce, které se to týká.
Nevím jak si vysvětlit toto:
dnes mi došla, na můj e-mail, pod textem uvedená reakce, na dotaz na tuto poradnu. Otázka zněla: "Na co bude mít vliv, pokud jako zdroj v tabletu použiji baterii dvoudrátovou místo třídrátové?" Přitom ve vlastních odpovědích této otázky toto vloženo není.
Může mi někdo odpovědně říct, o co jde? Chápu, že odpovídat, alias reagovat, na této poradně, může kdokoliv a odkudkoliv, pouze mi není jasné, že se to neobjevilo na těchto stránkách poradny a jeví se to jako osobní mejl. E-mail jsem, pochopitelně, vzhledem k tomu, že se týkal předmětné otázky tedy otevřel. A přitom to s konkrétní vůbec otázkou nesouvisí a nejsem si nijak vědom, že by mé otázky, informace a komentáře byly nějak vyjímečné. K tomu ještě dodávám, že podpis "run 3", je v e.mailu v podobě odkazu, ale na ten jsem už, pro jistotu, neklikal. Připadá mi to jako nějaké "lákadlo", aby po kliku na podpis, došlo k nějaké možnosti se dostat do mého počítače. Nestalo se Vám rovněž něco podobného, případně nevíte o co by mohlo jít? Díky za reakce.:-/

Originál e-mailu:
Jannay, 13.05.2019 06:48
I regularly visit your site and find a lot of interesting information.
Not only good posts but also great comments.
Thank you and look forward to your page growing stronger.
run 3

Překlad:
Jannay, 13.05.2019 06:48
Pravidelně navštěvuji vaše stránky a najdu spoustu zajímavých informací.
Nejen dobré příspěvky, ale také skvělé komentáře.
Děkujeme a těšíme se na silnější stránku.
běh 3

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ta odpověď tu byla, proto ti přišel email. Ale byl to spam, tak ji některý z adminů potom smazal. Ni… poslední
Wikan 13.05.2019 17:25
Wikan

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru