Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podsvícení klávesnice

Ahoj, koupil jsem si pěknou klávesnici od C-Tech, http://www.c-tech.cz/ixyon

Máte ji někdo?

A teď k problému. Přes jejich herní SW, ve kterém se dá měnit i podsvícení jsem něco pokazil a bohužel nefunguje ani vrátit zpět default nastavení. Od mého zásahu svítí klávesnice pouze červeně. Klávesa, která slouží na změny barev nereaguje a mění červenou a nebo '' dychajici '' červenou.

Jejich SW jsem několikrát pormazal (i registry) a smazal jsem i ovladače klávesnice. Bohužel mi nejde dostat zpět tovární nastavení.

Psal jsem na podporu a zatím bez odezvy.

Chtěl bych, aby klávesnice měnila barvy pomocí klávesy k tomu určené, tak jak to bylo v továrním nastavení. Ono totiž i při změně barvy pomocí programu, se při stisku klávesy změní barva automaticky na červenou. A je to celkem škoda.

Pokud by tu byl někdo kdo má tuto klávesnici, budu rád kdyby mi poslal config pohledné barev. A nebo kdyby někdo poradil, co se dá ještě udělat. Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Klávesa, která slouží na změny barev nereaguje - vyskusaj klavesnicu v linuxe (staci live cd) alebo… poslední
fallon 14.05.2019 16:10
fallon

Klávesa, která slouží na změny barev nereaguje - vyskusaj klavesnicu v linuxe (staci live cd) alebo v biose, ci funguje klavesa na zmenu farby. (mala by fungovat aj nativne, bez ovladacov) ak nie - reklamovat alebo vyhodit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru