Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čo je algoritmus

- Ty videa ale nikdo nebude shlédat a budou upadat. Napriklad kdyz jim bude kazdy davat palce dolu, tak kdyz das vyhledavani podle znamkovani nebo sledovanosti, tak je algoritmus zaradi mezi posledni jestli mi rozumis jak to myslim. (zkratka ze se ty videa sami znehodnocuji).

- Samotny algoristmus Youtube ma také nejaké hranice, kdyz udelam video s nazvem "Průjem" a budu na tom videu jen 20s drepet, jak muze vedet, jestli mam nebo nemam prujem ?

Nebo kdyz nazev bude "zradlo pro Pejsky" a ve videu zadny pejsek nebude, jen "pytle s granulama", proc by to mel mazat ?
Nebo nazev bude "Samsung S8" a video jen typek co hraje hru a bavi se o Samsung 8, pritom ani jednou ve videu Samsung S8 nebyl zobrazen, takze to musi smazat ?
* Nebo kdyz to video bude na emocialnim nebo jiném jak fyzickém podkladu a budou se jmenovat "strach", nebo "laska", "pravda", to co nejde obrazne porovnat a musi byt observovano..

* Proto IMHO, takovy algoritmus YT nepouziva, jednak ze by to to byly vyhozené penize a zadruhe by na tomto zaklade smazal dobrou cast veskerych videii.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny