Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Avast sandbox

Nemám Avast, ale nemám žiaden AV, dokonca z ISO W10 mám nLite vykopaný špicľujúci Defender a spol. brzdičov z radov telemetrie, ceip, appraiser, cortana, bing, store, WU, a spol. hnusobstva v podobe bloatware z dielne MS.

Verím výhradne sám sebe, tiež môjmu fest, manuálne zabezpečenému browseru zn.:Firefox od Mozilla a HW Firewallu ZyWall od Zyxell nastavený v interaktívnom režime do tej miery, že ani blcha, ani muška zlatá v paketoch in/out či šifrovaných súborov typu cookies, neprekĺzne bez môjho vedomia alebo môjho manuálneho odsúhlasenia.

Tiež mám po ruke čistú, vyladenú bitovú zálohu systémových oddielov s Windows, ktorú môžem trebárs každých 24-hodín dookola_opakovávane, plne automatizovane obnovovať tak, že ak sadnem zavčas zrána, ešte za rosy k PC mašine, iba nežne cvrknutím do myši, prštekom do klávesnice, sa mi objaví na monitore už zo spánku RAM systém ako maľovaný, čistý ako z Tuzexu, voňavý ako z pekárne, ako z Burdy ušitý, obnovený z Image zálohy. Presne ako to robia servery v NSA, Pentagone, CIA, FSB, KGB, NKVD, MOSAD a iné sčoty nemenovaných mocností na Zemi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny