Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem časté vypínání WIFI sítě na mobilu

Dobrý večer!
Asi před měsícem mi nastal problém v mobilu. Vypadávala (asi tak v 30s intervalech)síť. Vždy signalizace WIFI byla přitom pořád téměř 100%. Občas se spojení obnovilo samo, ale vždy jsem ho mohl obnovit (urychlit) tím, že jsem vypnul a zapnul WIFI na mobilu (to pak zase třeba 1min fungovalo). Dnes jsem projel "strýčka" GOOGLE a našel jsem tam hodně příspěvků, s těmi samými příznaky, ale ani jedno řešení mi nepomohlo. Byly tam rady na instalaci nějakých aplikací do mobilu, přestavování parametrů v routeru atd. Nic nepomohlo. Do routeru jsem moc hrabat nechtěl, protože jsem byl u 3 přátel a i na jejich routerech mi to vypadávalo a naopak u mně snad bylo 10 přátel a nikdo ty problémy neměl. tak jsem pochopil, že to nemůže být routerem, ale mým mobilem. Dnes si celé odpoledne s tím hraju a snad můžu říct "Heureka"!
Ono slovo "Heureka" asi není úplně správné, možná by mohl někdo něco doplnit, ale je fakt, že z mobilu, který na internet nebyl asi měsíc vůbec použítelný, je zase téměř OK mobil. Testuji to asi 2 hod. a občas se mi sice stane, že pokud ho probudím ze "spánku", tak mi chvilku signalizuje výpadek sítě, ale hlavní je, že do pár sekund se připojí a já s ním můžu na NETU fungovat bez problému, až do dalšího uspání. Většinou teď funguje i po probuzení, ale občas mu to chviličku trvá, proto, pokud by někdo věděl, jak na to, mohl by se podělit.

Co mi tedy pomohlo: V nastavení mobilu jsem přepsal síť 5+2,4GB pouze na 2,4GB. Proto pokud to někomu v budoucnu pomůže, snad ho Google navede na tento příspěvek a pro sebe doufám, že pokud má někdo s tímto zkušenosti, kdyby k tomu něco připsal.

díky moc

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru