Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google Play - nejde se přihlásit

Ahoj všem,
mám MT Xiaomi RedmiNote 5 a jelikož na fóru MIUI jsem nabyl přesvědčení, že se nejedná o chybu více lidí (problém jen u mě), tak zkouším požádat o pomoc tady.
Z ničeho nic mi začala hodně padat baterka. Zjistil jsem, že za to může Google, konkrétně Služby Google Play. V telefonu se dostanu do obchodu, ale nic nestáhnu - hláška Je vyžadováno ověření, je třeba se přihlásit. To nelze. Odebral jsem účet google, ale už nešel vrátit. Obnovil jsem telefon ze zálohy. Dále nejde zálohovat data např. Whatsapp, Viber atd. Už nevím co mám vyzkoušet, nic nepomáhá. Na netu jsem zatím taky nenašel žádnou radu, která by vedla k vyřešení. Zkoušel jsem i Tovární nastavení telefonu, také nepomohlo.

Budu moc rád za jakékoliv rady a postřehy. Děkuji
Změna předmětu, původně: Google (karel)

Předmět Autor Datum
Zkoušel jsem i Tovární nastavení telefonu, také nepomohlo. A kdyz udelas tovarni nastaveni, co to t… poslední
RedMaX 24.05.2019 14:05
RedMaX

Zkoušel jsem i Tovární nastavení telefonu, také nepomohlo.

A kdyz udelas tovarni nastaveni, co to teda dela potom?

Protoze se ma telefon chovat jako novy prave vybaleny a jedna z prvnich veci je, ze nabidne vytvoreni uctu nebo prihlaseni se k uctu na Google.

Jestli tam mas sd-kartu, tak ji pri vypnutem telefonu odeber, pak telefon zapni a proved znovu tovarni nastaveni a pokud nepomuze tak napis presne co to po tovarnim nastaveni dela, protoze takto to vypada jako by byl telefon (vnitrni uloziste) nakopnute a tovarni nastaveni se ve skutecnosti neprovedlo, nebo-li je telefon vadnej a zralej na vymenu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru