Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vaše konto je zablokované

Zdravim,
Dali sme obnovu systému , možnosť odstrániť všetko a potom možnosť aby odstranilo všetko ako keď ideme dať pc niekomu inému...teraz nam dorobilo, pc sa zapol,no nepusti nas to dalej, na strede obrazovky je len možnosť kliknutia na tlačidlo Prihlásiť sa , keď na to klikneme, vypíšu sa vety : Vaše konto je zablokované. Obráťte sa na správcu systému.
PC bol kupeny vcelku, v kamenej predajni. Viete mi poradiť čo stym? dakujem

OS: win 10

Předmět Autor Datum
Vytvoriť nové konto, nový účet v PC. Čo bolo v pôvodnom - popresúvať do nového, staré zrušiť.
yYy 25.05.2019 18:58
yYy
Ako ho vytvorit ? Nedostanem sa do nastaveni a tak
Qvecy 25.05.2019 19:00
Qvecy
Obráťte sa na správcu systému. Blba rada, obrat se na vyrobce pocitace nebo na prodejnu, kde ti to…
RedMaX 25.05.2019 19:29
RedMaX
Ide o pc Hyrican CyberGamer desert 5564 , podarilo sa mi dostať do Advanced startup options, ale nič…
Qvecy 25.05.2019 21:27
Qvecy
Jestli tam nemas zadna data, tak bych to osobne asi zkusil udelat tak, ze bych si ty Win 10 Home sta…
RedMaX 25.05.2019 21:38
RedMaX
O tom skladani uplne suhlasim, mam este otazku,keby sa mi to nepodarilo spojazdnit, ze by v biose ne…
Qvecy 25.05.2019 21:59
Qvecy
snažíš se připravit svůj pc o product key?
lední brtník 26.05.2019 00:13
lední brtník
Klic se z BIOSu, pokud tam je, vyvazat neda. Naopak jsem uz slysel o uzivatelich, kteri si koupili W…
RedMaX 26.05.2019 02:57
RedMaX
Ktore mám formatovať a ktore odstrániť? Asi len oblasť 3 formatovať a odstrániť že? prikladam obraz…
Qvecy 26.05.2019 10:57
Qvecy
Pokud si smireny s tim, ze se pripravis o obnovovaci oddil od vyrobce pocitace, kdyz ti nakonec stej…
RedMaX 26.05.2019 11:13
RedMaX
D netreba, uplne vystaci len C , takze vsetky 4 mám dať Odstarniť (nieje potrebne prv formatovať?) a…
Qvecy 26.05.2019 11:17
Qvecy
Nedelam to kazdy den, tudiz jen co mi pamet dovoli a mohu se zmylit, vsechno najdes urcite pres Goog…
RedMaX 26.05.2019 11:20
RedMaX
Tak je po instalácii, keď dam systémove informácie, tak mi tam píše KOD PRODUCT ID : 00...........-A…
Qvecy 26.05.2019 12:04
Qvecy
Takže už inštalujeme programy atď... ďakujem pekne za pomoc a ochotu, pekný deň prajem poslední
Qvecy 26.05.2019 12:19
Qvecy

Obráťte sa na správcu systému.

Blba rada, obrat se na vyrobce pocitace nebo na prodejnu, kde ti to smontovali.

Nemam tuseni, co mas za pocitac, ale jestli je to nejake znackove PC, tak muzes projet Google, jestli k tomu neco nenajdes, ale jinak u tehlech PC je casto normalni, ze si vyrobce udela dopredu dobrou vyhlidku na prijem dalsich penez za servis pocitace, nikdo to totiz bez nej servisovat nedokaze. Maximalne vyhlaseny je v oboru Acer, to jsou super smejdi, ale i dalsi vyrobci PC se chovaji obdobne.

Ide o pc Hyrican CyberGamer desert 5564 , podarilo sa mi dostať do Advanced startup options, ale nič čo som skúšal mi nepomohlo, obnova na starsiu verziu nebola možna, ani na posledny bod obnovy, tiez som skusal pomocu videa watch, ale nedostal som sa za 2:33 ...

Takže mi napada :
1. kúpiť nový windows
2. odniesť do servisu (niesom si isty čo by bol lepší krok podľa toho ako píšeš tak aj v inom servise by mohli nejako snami vybabrať) ...

Ak by som stiahol win10 z microsoft stránky a nainstaloval,tak problem by bol iba ze nieje aktivovany alebo by po nejakom case prestal fungovat? nemam stymto vobec skusenosti...

Jestli tam nemas zadna data, tak bych to osobne asi zkusil udelat tak, ze bych si ty Win 10 Home stahl z webu Microsoftu a zkusil je tam hodit. Predtim bych zformatoval komplet disk, melo by se to dat i v prubehu instalace Windows, odebrat oddily a vytvorit nove. V idealnim pripade bude stejna verze Windows 10 zaevidovana v BIOSu a aktivace probehne bez obtizi.

Nicmene je to jen ma uvaha, u znackovych PC je bohuzel mozne vsechno. (Opakujeme to tady na poradne porad, sam si vybrat komponenty a pokud neumim sam slozit, tak si nechat slozit od kvelbu (CZC zdarma, Alza za nejakou tu stovku) je porad nejlepsi moznost vzhedem k samo doma servisu vcetne preinstalace a k pripadnym upgradum hardwaru. Jakmile je to znackove PC, tak se vyrobce casto snazi s tim znemoznit cokoli delat, aby byl uzivatel na nem zavislej a idealne to vyhodil a sel si koupit nove.)

O tom skladani uplne suhlasim, mam este otazku,keby sa mi to nepodarilo spojazdnit, ze by v biose nebol zaevidovany windows, fungovalo by ak by som pouzil product key z win 10 (tiez HOME verzia) moj? akoby on mal moj legalny ktory som si kupil a nainstaloval na svoj pc. Alebo je uz len a len viazany na moj pc a tak aj keby napisem svoj product key na jeho pc,tak by mu to nepomohlo?

(Svoj pc som tak daval obnovovat na tovarenske nastavenia a nemal som ziadny problem(ja mam poskladany) a chcel som pomoct niekomu inemu takto a nakoniec sa to takto skomplikuje a je mi to neprijemne)

Klic se z BIOSu, pokud tam je, vyvazat neda. Naopak jsem uz slysel o uzivatelich, kteri si koupili Windows 10 zvlast prave z toho duvodu, ze nemeli poneti o klici v BIOSu a recovery znackoveho pocitace nefungovalo a pak jim blbla na PC aktivace. Proc to dela a co zase MS podelal, ze to potom zlobi, nemam zdani. Pravdu mas v tom, ze situace je komplikovana a jak rikam, bud si s tim hrat a zkouset nebo odnest do autorizovaneho servisu (jestli se ten PC nekupoval v Nemecku).

Pokud si smireny s tim, ze se pripravis o obnovovaci oddil od vyrobce pocitace, kdyz ti nakonec stejnak nefunguje, tak smaz vsechno a myslim, ze vytvaret oddily znova ani nemusis, muzes to nechat plne na instalatoru. Zalezi na tobe, jestli ti staci oddil C: nebo navic potrebujes i nejaky D: na uzivatelska data. Ted mas taky jen C: a zbytek servisni oddily.

Jestli si to pamatuju spravne, tak pokud se to necha na instalatoru (zadny oddil nebude predem vytvoren), tak ten vytvori servisni oddily + C:.
Pokud si uzivatel vytvori sam C: + D:, tak servisni oddily nevzniknou, nejsou povinne, obsah servisnich oddilu bude skryt na C:.
Posledni Recovery oddil od vyrobce pocitace uz nebude vytvoren.

Nedelam to kazdy den, tudiz jen co mi pamet dovoli a mohu se zmylit, vsechno najdes urcite pres Google i s obrazky. Takze pokud si pamatuji dobre, tak odstranis, kliknes na neco jako Pokracovat, instalator si vytvori oddily sam a pokracujes dle pokynu na obrazovce.

Tak je po instalácii, keď dam systémove informácie, tak mi tam píše KOD PRODUCT ID : 00...........-AAOEM .... dole mi modrym dava možnosť to zmeniť. podľa toho ususdzujem že je aktivacia vporiadku že? teraz už len nainštalovať/aktualizovať ovladače a vlastne pridať programy čo chceme že

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru