Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak zmenit označení oddilu hdd s RAW soubory

Ty chceš dáta z RAW disku uchovať, nie prísť o ne novým formátovaním alokačnou tabuľkou. To je velice jednoduchý a primitívny spôsob pre lamy - nový formát.

Máš dva logické oddiely unallocate a v strede máš nejaký oddiel bez označenia písmenom, neformátovaný.

Podľa mňa je sprznený iba sektor so zavádzacími dátami MFT tabuľky.

Musíš beztak prelúskať komplet disk týmto: EaseUS Partition Recovery 5.6.1 - je free, pracuje bezchybne;;

http://www.geardownload.com/system/easeus-partition-recovery.html

objaví sa ti na záver lustrácie komplet ponuka s označením obnoviteľných zavádzačov pošahaných oddielov tabuľky MFT na presných adresách sektorov tabuľky NTFS, ktorá ťa zaujíma. Objavia sa aj tabuľky iných formátov fat, fat32, eXfat, linuxácke apod. Tie ťa nezaujímajú. (Aj staré, prastaré záležitosti veškerých vykonaných zmien s delením disku od jeho výroby. V tom je to čaro, podstata nechceného, oriešok pre tajné služby mocností objaviť a vyštrachať z disku veškeré vykonané zásahy o ktorých bežný smrteľník nemá tušenia, ale disk si ich vzorne uchováva, špina jedna americká, kapitalistická).

Po recovery (obnove) SW EaseUS Partition Recovery 5.6.1, by sa mal objaviť pôvodný oddiel s dátami čitateľný pre gr. prostredie OS.

Pravda, ak si sa nesnažil o nejaké hókusy-pókusy s oddielmi, delením, formátom apod. Musel by si sa retroaktívne vrátiť v čase k prvotnému záznamu, zmene, aby sa disk obnovil spolu s dátami do požadovaného stavu.

Osobne používam platený SW: M3PartitionRecovery 4.5, kvôli rýchlemu a presnému algoritmu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny