Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač se zamkne, a pak se sám vypne

Dobrý večer :),
dokázal by mi prosím někdo poradit? Když nejsem dlouho na notebooku, logicky se sám od sebe zamkne po nějaké době neaaktivity, ale když ho chci odemknout, zjistím, že je vypnutý. Pátrala jsem na internetu, ale nikde jsem nenašla, že by někdo řešil podobný problém. Notebook používám pouze pro věci do školy - word, power point, webové stránky naší fakulty, případně internetové bankovnictví, jízdní řády a podobné věci denní potřeby, hry nehraju, filmy ani nic jiného nestahuju, pouze věci ze stránek naší školy, předpokládám tedy, že vir jsem si snad neměla odkud zatáhnout. Jinak mám Lenovo, intel core 3, starý cca 2-3 roky.
Předem děkuji, za jakoukoliv radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Děkuji za pomoc :), podívala jsem se do vámi zmiňovaného nastavení a skutečně to bylo v tom. Z nějak… nový
Ai 17.06.2019 00:40
Ai
kde se to tam vzalo: moudrý ó microsoft, slunce nejjasnější, ví sám nejlépe co uživatel potřebuje a… nový
lední brtník 17.06.2019 07:41
lední brtník
Pomáhal mu v tom jeden Japonec - Samo Sato.... :)) poslední
yYy 17.06.2019 21:24
yYy

Děkuji za pomoc :), podívala jsem se do vámi zmiňovaného nastavení a skutečně to bylo v tom. Z nějakého neznámého důvodu jsem tam měla "vypnout po 15 minutách neaktivity", což jsem nikdy předtím neměla a nedělo se to, (ani jsem nevěděla, že to jde nastavit) nechápu, kde se to tam tak náhle vzalo, ale hlavně že už nebudu muset zbytečně řešit kadých pár minut vypnutý notebook :D.
Jestli byl win 10 původní, bohužel nevím, notebook původně patřil bratrově přítelkyni, já už ho dostala s desítkami po tom, co můj nebohý Asus odešel do věčných lovišť.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru