Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google Maps - zkušenosti s opravou chyb + vaše zkušenosti s "navigací v telefonu"

Zdravím,

máte někdo zkušenosti s vkládám / editací změn do Google Maps? Jde mi o chování navigace. Nějaký jouda zanesl v určitém místě špatné omezení, které není platné, a v praxi se pak navigace chová tak, že se danému místu vyhýbá a plánuje trasu jinudy (samozřejmě neefektivní v tomto případě).

Zkoušel jsem jen přes odkaz Poslat zpětnou vazbu, ale to je asi tak celé. Uniká mi ještě jiná možnost editace vložených uzavírek nebo to má na starosti nějaký "tým pro ČR"? :-)
Je to vážně otravné, díky.

//edit:

Pokud je tu někdo, kdo často jezdí přes "navigaci v mobilu", ocením zkušenosti s případnými jinými appkami, které mají dobrou komunitu a reflektují rychle změny uzavírek a omezení na silnici, stejně tak i kvalitní plánovaní trasy (často "nejrychlejší" trasy jsou zcela mimo a často si musím trasu nastavovat ručně dle bodů průjezdů, protože navigace je "tupá" a neumí vyhodnotit, že je lepší zajet o pár km dál, ale tudy zase jet dlouho rychle "meziměsto").

Předmět Autor Datum
Obávám se, že nic jiného, než reportovat chybu s tím dělat nemůžete: https://support.google.com/maps… poslední
Kurt 17.06.2019 10:29
Kurt

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru