Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reproduktory - proč mi v reproduktorech hraje nějaké rádio?

1. Ad smejd: tym som hodnotil vyrobok ako celok. Ak to ma byt kvalitny zosilovac ktory sa pysi malym skreslenim a vyrovnanym freq.pasmom, tak akekolvek relativne silne rusenie tieto prve dva parametre urobi nepodstatnymi ptz zvuk je znehodnoteny rusenim.
Aj porsche keby pri 200km/h vzlietlo lebo konstrukter zabudol namontovat spoilery, nazvem proste smejdom ptz je nepouzitelne na to na co bolo urcene.

2. Ad tienenie: predpokladal som ze aj zosilovac je v kovovom kejse (a ked neni tak to je zas len smejd), PC je tiez v kovovom kejse, a dobrym zatienenim kabla bude teda zatienene uplne vsetko. Samozrejme ze to nemusi pomoct na 100%, skusit to ale moze, je to pre laika jednoduchsie, cakat od laika ze bude pajkovat pasmovu priepust, ktora navyse aj mierne zdeformuje freq. charakteristiku v pocutelnom pasme, no neviem.

P.S. inac vzrusovat sa nad tym ze nejaky OZ prenesie napr. 1MHz (stredne vlny) a ma velky vstupny odpor, a preto ma byt kvalitny? 1MHz snad dnes zvladaju vsetky OZ, teslacke MAA sa uz dufam nevyrabaju :)

Inac mohlo by stacit zmenit velkosti dratov alebo ak tam ma nejake slucky z dratov tak ich narovnat aby sa to rozladilo, mozno to bude stacit (ak nie tak je naladene nieco v zosilovaci na freq. radia, t.j. double smejd :-))

P.S.2. asi mame ine chapanie vyznamu slova "smejd". Ja oznacujem za smejd aj novy (2.5) disk ktory raz za 3hodiny pleskne hlavickami (ptz som sa zakazdym zlakol :))) So slovami "je to smejd" letel z PC. Inac je plne funkcny (mam ho v USB ramceku), ale je to smejd :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny