Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vybrat Bluetooth reproduktor do 3000,- Kč?

Krásný letní den všem!

Ano, já vím, že většina mých dotazů sem obsahuje věty jako "Jak vybrat ___ ?" "Nevíte, jak je to s ___?" "a podle čeho se řídit?", nicméně jsem v elektronice opravdu dřevo a parametry nejsou všechno. Chci znát názor uživatelů, kteří mají s danými produkty zkušenosti a ví, co říkají. Díky za pochopení.

Jde o to, že bych rád upgradoval z repráčku Lamax Beat Street ST-1 na novější model, jelikož chci kvalitnější zvuk, basy, voděodolnost a odolnost jako takovou. Co jsem se tak díval na recenze, tak nejkvalitnější značka je JBL (a já souhlasím). Kamarád má model Charge 4 Xtreme a zvuk je krásně čistý, hlasitý a možnost powerbanky má něco do sebe. Výdrž je dlouhá, ovšem stejně tak nabíjení. Já tento model však nechci, jelikož i přes klady je na mě reprák poměrně velký a drahý, chtěl bych tedy něco menšího, skladnějšího, levnějšího.

Hledal jsem, pátral jsem a asi už mám jasno. JBL Charge 3. Za tu cenu si myslím, že je to ideální volba, která nezklame a vydrží. Co myslíte Vy? Jaký bluetooth reproduktor byste mi doporučili? A podle čeho případně vybrat? Má tady někdo s repráky od různých značek zkušenosti?
S reprákem bych cestoval, pouštěl hudbu u bazénu, doma, ve škole.. zkrátka všude.

Díky za každou radu, každý tip a užívejte léto!

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru