Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook divné chování

Moje známá která je technický antitalent tak má pořád nebo občas problémy s NT .Někdy se sekne a podle jejích slov nebo popisu musí počkat asi 5 hodin než jí zas začne fungovat.Dnes jí začal Nt pískat nebo dávat zvláštní zvuky.Dala mi ho k telefonu abych si zvuky poslech.Při předešlých problémech byla s ním v servisu a podle jejich slov servysák do toho hmátl a bylo po problému alespoň na čas.A protože bydlím 30 km daleko nemohu za ní zajet abych se podíval co tomu vlastně je.
PS teťka mi volá že jí to před tím ji to shodila kočka :-)

Předmět Autor Datum
Je to tvá známá, máš jí daleko, ty sám nevíš co s tím ntb má a tady to mají vědět? Ať ho odnese zase…
Hanyse.k 03.07.2019 17:57
Hanyse.k
Ano, ať do toho zase servisák hrábne...
FixExa 03.07.2019 17:58
FixExa
kočku do servisu, notebuk přilepit suchými zipy ke stolu. asi po těch pádech drhne ventilátor. jest…
lední brtník 03.07.2019 19:41
lední brtník
Před časem mi švagr, též PC antitalent přinesl fungnágl nový notebook Asus, který se choval až na ty…
czcharlie 03.07.2019 19:58
czcharlie
Servisak zrejme vycistil chladici kanalky. Zrejme to ta tva znama pouziva jako ostatni zenske - v le… poslední
Jan Fiala 04.07.2019 07:03
Jan Fiala

Před časem mi švagr, též PC antitalent přinesl fungnágl nový notebook Asus, který se choval až na ty zvuky stejně. Chvíle bádání a bylo jasno - instalován disk s SMR zápisem. Notebook okamžitě putoval zpět Marťanovi (budiž mu připsáno ke cti, že nedělal problémy). Ovšem o přes ústa (někomu, nevím komu konkrétně) je, že ani odborník to nemá šanci před koupí zjistit, ani prodejce nemá informaci o tom, jaký disk je v notebooku instalován, zná pouze kapacitu a možná otáčky. Nelze to zjistit ani na webu výrobce, procházel jsem weby Asusu, HP i Lenovo...

Servisak zrejme vycistil chladici kanalky.
Zrejme to ta tva znama pouziva jako ostatni zenske - v lepsim pripade na kolenou, v horsim na nejake dece. Veskery prach, chlupy a dalsi bordel se nasaje, ucpe chlazeni a notebook se prehriva. Pak tomu odpovida i to, ze jej musi nechat dlouho chladnout.
Vycistit a naucit ji pouzivat notebook na stole nebo at si aspon poridi nejakou podlozku pod notebook. Staci i prkenko z kuchyne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru