Řešení:

Předmět Autor Datum
https://tb.rg-adguard.net/public.php?lang=cs-CZ Neviem, o čo ti ide pri tomto sprznenom a v zápätí…
Nuda 14.07.2019 06:24
Nuda
Děkuji moc. jsi super
kaparzo72 14.07.2019 06:37
kaparzo72
Ano jde o hraní, padá Battlefield V. Jinak Call of Duty jde v pohodě i jiné hry. Ještě jednou děkuji…
kaparzo72 14.07.2019 06:40
kaparzo72
"Tu máš digitálnu licenciu z GitHubu"... ach jo, Nudo, mám pro tebe pohádku. To asi myslíš ten přes… poslední
kacikac 14.07.2019 14:57
kacikac

"Tu máš digitálnu licenciu z GitHubu"... ach jo, Nudo, mám pro tebe pohádku.
To asi myslíš ten přes rok starý balíček od CHEF-KOCHa, který má ve vlákně KMS-activator release pod štítkem 0.2 a který obsahuje starou verze hwidgen od s1ave77, starou verzi DigitalLicense od angelkyo a origo slshim od vyvojar, který má vlastní stránku na githubu.
Pokud nějaké lamičce chceš něco podobného doporučovat, tak doporuč přímo vlákna jejich tvůrců, hwidgen a DigitalLicense mají vlákna na nsane.
Pokud to chceš doporučovat někomu znalejšímu, tak doporuč:
- origo slshim od vyvojar na githubu (originál ke generování DL stačí)
- ať si upraví origo slshim od vyvojar
- ať použije můj zdroják :-)
První pro masu veřejně popsal jak slshim využít ke generování DL s1ave77 na nsane. Později slshim začal myslím osekávat jen aby to fungovalo jako slc a i aby se nemusely zapisovat do registru parametry (což je prostě jednodušší). Zdroják dát nechtěl. Vůbec neumím C, ale pomocí googlu se mi to slshim taky podařilo upravit a osekat. Jednou jsem byl naštvanej, že s1ave77 nedává od hwidgen a slc zdroják, tak jsem mu do vlákna hodil můj zdroják osekaného slc spolu s návodem jak dekompilovat hwidgen, to mi tam bylo smazáno, ale docílil jsem jedné věci, angelkyo není stejně jako s1ave77 moc sdílný na zdrojový kód, ale reagoval tak, že pod tím mým příspěvkem nahodil zroják na úpravu ke generování KMS38, to bylo taky za chvíli smazáno (stihnul jsem si to ale uložit), ale díky tomu vím jak se generuje KMS38. A obojí jsem později nahodil do vlákna Microsoft Activation Scripts od WindowsAddict a tam to zůstalo, ten používal myslím původně origo slshim, později upravovaný od s1ave77 nebo angelkyo, ty ale jsou bez zdrojáků, a nakonec používá to mé, protože prostě k němu jsou zdrojáky a je to osekané fakt na kost (i když vůbec netuším jestli správně, prostě jsem mazal do té doby origo slshim zdroják dokud to generovalo xml :-D a to na KMS38 jsem použil zdroják od angelkyo).
Mimochodem, CHEF-KOCH má na štítku 0.2 ten tebou odkazovaný rar... a můj zdroják má CHEF-KOCH na aktuálním štítku 0.9, je to ten soubor slc.source.code_v3.5.rar (nechápu proč tam má 3.5 :-D a už vůbec nechápu proč používá rar), je v něm zdroják, který zkopčil z mého příspěvku na nsane včetně postupu kompilace, kterou jsem popisoval WindowsAddict.
Tož asi tak no...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru