Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s počítačem možná vir?

Problém je v obnove z posledného bodu funkčnej zálohy. Ak sa jedná o sofistikované malicious s jeho dvojfaktorovým automatickým overením a stiahnutím znovu "čistej" škodnej, či ide napríklad o rootkity, s týmto si obnova neporadí. Môžu byť naborené Registre, načatý kernel alebo systémové súbory sedmy.

Ešte skús pri uspatom systéme na pevnom disku tento live ISO Dr.Web live cd, (https://lnk.sk/fgtE ) nabútovaním PC z flešky s hĺbkovou kontrolou archívov, Registrov a zavádzačov aktívneho a primárneho oddielu. Dr.Web live ISO je momentálne TOP1 na trhu z radov free bútovacích AV.

Nástroj na výrobu bútovacej flešky z ISO pre AV a spol. Je možné vyrobiť na jednej-jedinej skromnej 32GiB fleške multiboot kadejakých SysRescue xindlov: https://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/

Potom: Adwcleaner.exe, RougeKillerx64 - (portable verzia), nech si nenacpeš bordel do systému.

Ak blbneš s hrami, sprav si čistú inštaláciu z ISO W7 + SP1/SP2 + záplaty a vykonaj Image (bitovú zálohu) pod WinPE/Linuxom (nie live, za behu OS) systémového oddielu niekam bokom. Ešte nič lepšie na svete nikto nevymyslel. Bitová záloha čistého, vyladeného OS, každý problém istí v prípade obnovy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny