Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chcem si zálohovať všetky informácie na HDD keby sa náhodou čosi s ním stalo.

Musíš porozumieť zálohám:
I.
Záloha vyladeného, čistého operačného systému spolu s obslužným SW, teda komplet záloha aktívneho a primárneho oddielu určeného k obnove v prípade pádu, zavírenia, naborenia browserov, kernel, knihovní neželanými dátami. Je to velice nutná barlička nielen pre warezákov, inštalátorov kadejakého pokusného šmejdu či očumovačov sovietskeho porna ta het až z Číny či KĽDR. V prípade nejakého zádrheľu, sekania, zavírenia a spol. utajených problémov, tvorí obnova z vyšperkovanej a čistej zálohy systému otázku niekoľkých minút, čiže žiadne čisté, nekonečné, onanistické preinštalovanie OS z ISO so záplatami a na záver s osobnými nastaveniami monitora, ikoniek, zástupcov a prácne doinštalvávanie SW z exe súborov. Image systémových oddielov tieto veci v sebe obsahuje z času poslednej funkčnej bitovej zálohy.

II.
Zálohy (prírastkové, rozdielové) vlastných dát od účtovníctva počnúc, listinných dokumentov adresované na štátne orgány, justíciu, súkromné listy, vlastná tvorba kvantových matematických výpočtov, listín získaných a pozbieraných pred a za svoje ctihodné meno z radov akademických titulov trebárs na VUML_KGB_MIGMO v CCCP, školských vysvedčení, rodných a sobášnych listov, originál listov vlastníctva svojich nehnuteľností, foto rodinných potomkov od pôrodu batoľaťa až po časové obdobie úspešného dospeláka v postavení sľušného, poctivého, pracovitého, inteligentného štátneho občana, voliča sľušných poľitikov tej ktorej príušnej krajiny trvalého pobytu a štátneho občianstva.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny