Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kvalita sucasnych zvukoviek je omnoho lepsia ako su sluchadla, ktore su stale analogove a mysim, ze…
Kilo.Viktor 20.07.2019 16:45
Kilo.Viktor
chápu má deska má ALC892 nevím jak moc jeto kvalitní,chci sluchátka s mikrofonem protože nechci mít…
Petr112 20.07.2019 16:52
Petr112
Sluchadla s mikrofonem je este obtiaznejsia vec na spravny vyber kvoli tomu mikrofonu. Urcite nechce…
Kilo.Viktor 20.07.2019 17:02
Kilo.Viktor
Ok ;),chápu jinak ten sound blaster Z má podporu až 600 ohm tyh sluchátka mají 50,tak snad bude stač… poslední
Petr112 20.07.2019 17:06
Petr112

Kvalita sucasnych zvukoviek je omnoho lepsia ako su sluchadla, ktore su stale analogove a mysim, ze inak tomu ani nebude. To, co je podstatne je, ci zvukovka vzhladom na impedanciu dokaze tie sluchadla vybudit, aby to hralo dostatocne hlasno. Ked sa obzeras po kvalite je potrebne sledovat parameter, ktory takmer nikto v sucasnosti nesleduje a to je skreslenie. Sluchadla skresluju podstatne viac ako zvukovka. Skresleny zvuk znamena zvuk, ktory sa od originalu dost odlisuje. Schvalne si pozri v technickej specifikacii sluchadiel (akych-kolvek) ci najdes parameter skreslenie. Nikto ho neuvadza. Preco asi.

chápu má deska má ALC892 nevím jak moc jeto kvalitní,chci sluchátka s mikrofonem protože nechci mít na stole další věc kterou budu využívat jen občas u her na komunikaci,ale zase si myslím že pro tyhle sluchátka je ALC892 málo i podle recenzí na CZC já chci jen vědět jaká interní zvukovka by byla knim dobrá aby dobře hráli.Popřípadě jestli máš sám nějaké sluchátka která jsou lepší než tato nebo podobná a levnější klidně pošli protože nevím jaká vybrat primárně na hry a hudbu. Jinak bratr má tyhle https://www.czc.cz/steelseries-arctis-pro-cerna/232799/produkt ale ty u mě na zvuku od desky hráli strašně špatně a ve hrách nic moc no.

Sluchadla s mikrofonem je este obtiaznejsia vec na spravny vyber kvoli tomu mikrofonu. Urcite nechces aby ten mikrofon bral okolity hluk. Aka interni zvukovka by bola k tomu dobra ti povie ten, kto k nim vyskusal aspon 3 rozne interne zvukovky. Ten, kto to nevyskusal a nema skusenost si moze len mysliet co by asi mohlo byt dobre.

Ok ;),chápu jinak ten sound blaster Z má podporu až 600 ohm tyh sluchátka mají 50,tak snad bude stačit já jinak nevím jaká zvukovka je kvalitní dost pro ně aby se vyplatila k nim koupit ten mikron je na czc podle recenzí i co jsem koukal na videa dobře hodnocený lepší určitě než u hyperx apod,doma jsem sám v pokoji okolní hluk moc nebude ale to je jedno,tak je asi vyzkouším teda s tou sound blaster Z a uvidím.Díky za odpověd.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru