Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Acer Aspire - problem boot win10

Ntb Acer Aspire i3-330M, 4GB RAM, 640GB hdd, original win7 home, upgrade na win10 . . . Vsetko fungovalo. Teraz pri boote logo win asi 5 s, potom Pripravuje sa automaticka oprava, nasledne Diagnosing your PC. Po par desiatkach sekund sa objavi Automaticke opravy - dam Rozsirene moznosti, riesit problemy....Bod obnovy nieje ziaden, ziaden obraz systemu, zatial nechcem davat Obnovit vyrobnr nastavenia PC. Nejde ani Nuzdzovy reim, Oprava pri spusteni - bezalo 4 hodiny, potom restart, a stale dokola . . . Je tam este volba Pouzit predchadzajucu verziu - to by som sa spytal, ako to MS mysli? Predch. verziu - build win 10, alebo sa mysli prech ver. , teda Win 7 ?
Idem pohladat verziu win10, nabootovat a skusit opravit, ale najprv skopirovat data. Na nete som nic rozumne (co by pomohlo) zatial nenasiel. Log subor SrtTrail.txt - vsetko je v nom konci "OK".
A este zaujimaviost: Disk ako vidim v prikazovom riadku C: asi nieco od aceru, D:aystem, E: data, F: prazdne , ale je tam este X: a tam je program files, program files(x86), Sources, Users, Windows, a subory OfflineRecEnvTrace.etl a OfflineStartupRepairTrace.etl . . . nevyzera to na nejaku zmrsenu aktualizaciu? A co to je, ten X: ? Nesnazi sa nabootovat nahodou odtial ? Susbt nic neukazal . . . Aky by bol najlepsi postup? Najmenej pracny, co sa tyka instalovania, nakolko ani netusim ake uzivatelske programy tam boli nainstalovane . . .

Předmět Autor Datum
Řešení je prosté. Stačí obnovit OS ze zálohy. Více není třeba řešit. Podle výkonnosti HW a objemu da…
.. 21.07.2019 21:34
..
Ziadna zaloha nicoho nieje . . . ja im postahujem zatial aspon data (fotky a pod). Zatial ma napadol…
truhlik 21.07.2019 21:49
truhlik
No jo, když je člověk truhlík, tak to je těžké. :-D Zálohování je přeci základem dobrého spánku a bu…
.. 21.07.2019 22:12
..
Nastastie nieje moj, aj ked ani ja nemam zalohu OS, ale mam aspon zalohu dat, emailov a pod. Vlastne… poslední
truhlik 21.07.2019 22:27
truhlik

No jo, když je člověk truhlík, tak to je těžké. :-D
Zálohování je přeci základem dobrého spánku a budoucí úsporou nervů a času.
Možná to půjde vyřešit zmíněným způsobem. Než bych to rozhrabal, zase bych provedl zálohu OS.
Umění tyhle stavy opravovat je nelehké. 99,999 % lidí si na tom vyláme zuby. Když si vzpomenu, jak dlouho jsem se to učil řešit a odstraňovat, tak je opravdu mnohem lepší zálohovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru