Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Historie hovorů na iPhone

Nějak jsem nepochopil, jak u iPhone funguje historie volání. U Androidu (Xiaomi Redmi 2E) mám všechny hovory od určitého čísla v historii volání pod daným číslem a to až roky zpětně od 1. zapnutí daného telefonu, takže okamžitě poznám, kdy mi dotyčné číslo volalo. Rovněž tak mohu číslo uložit do černého seznamu a již se mi nedovolá.

Jak tyto funkce fungují na iPhone? Umí je standardní program na volání, popřípadě lze něco takového nahrát z Apple Store? :hm

Edit1: Zatím jsem zjistil, že iOS asi seskupuje hovory podle typu a času, t.j. všechny odchozí hovory v daný den od konkrétního kontaktu jsou v jedné skupině, příchozí hovory jsou již zvlášť a tak to je každý den. U častých kontaktů, např. u partnera tak budou každý den 3 skupiny - příchozí, odchozí a odmítnuté hovory. Může to někdo potvrdit nebo vyvrátit?

Nikde jsem ale nezjistil, na kolik položek nebo času je omezena historie hovorů u iOS. Ví to někdo?

Edit2: A ještě mě napadlo, jelikož to často využívám - umí iOS hledat v seznamu hovorů a Kontaktů přímo z číselníku? U Androidu často hledám určité číslo podle zadání několika prvních čísel nebo písmen a telefon mi nabídne čísla a jména z historie volání i z Kontaktů. U Historie hned i vidím, kdy mi konkrétní číslo volalo a další podrobnosti ohledně hovoru. Neumím si představit, že nějaký telefon v současné době může fungovat bez toho, abych na číselníku nezačal ťukat číslo nebo jméno a on mi jej po pár číslech/ znacích nenabídl. Co dělám blbě?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny