Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Průzkumník

Mám Win.7,po aktualizaci Win.7 nepravidelně přestává pracovat průzkumník-musí se restartovat.Stává se také nepravidelné vypadnutí internetu-musím zadat odstranění závad a znova připojení k síti. Může někdo poradit jak se zbavit těchto potíží. Díky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
preventivně prohledat a nechat odstranit spyware: adwcleaner. obvyklými zlosyny jsou nefunkční shel… poslední
lední brtník 22.07.2019 21:49
lední brtník

preventivně prohledat a nechat odstranit spyware: adwcleaner.

obvyklými zlosyny jsou nefunkční shell extensions = doplňky viditelné v lokálním menu průzkumáka na pravý myš. odinstalovat, co jiného. příště nepoužívat staré verze zbytečného sw.

nikdy jsem nepochopil touhu používat odpad jako je průzkumák. altap salamander v.4 je už free, hybaj nainstalovat normální nástroj.

musím zadat odstranění závad a znova připojení k síti

nakonec to možná bude jen ten spyware, neschopný průzkumník obohacený tím spywarem je v tom skoro nevinně, jen učí špatným návykům.

ad prohlížeč událostí: pokud ve větvi "aplikace" objevíš hlášku "zablokovaný modul hungapp", obvykle je řešením instalace jiné verze aplikace. to u explorer.exe není možné, leda update na novější verzi win.

----
kdyby se někomu zdálo, že vrcholu programátorského umu m$ mírně křivdím, kontrolní otázka: jakou velikost má pagefile.sys?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru