Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co za CPU na upgrade?

nova generace konzoli od MS i od Sony bude na Ryzenech s 8-core/16threads, specifikace uz poletuji po internetu = ano, ovlivni to i vyvoj her.

Jako ze ted hry pojedou na 8Cores a 16 thread jo ? :-)
K PC sestavam, nebo k HW se tady na poradne uz radeji vubec nevyjadruji, ale toto me vdycky dostane. Dopad na PC hry uz tuplem..
Vyvojari na konsole zadné hry co podporuji 16TH procesory nedelaji a nikdy nedelali, to jsou pouhé fantazie nekterych lidi co "poletuji" na internete, protoze by chteli aby tomu tak bylo.
Samotna konsole ve vyvojovem prostredi nabizi jen urcitou HW cast z té konsole ktera muze byt vyuzita na hry. Zbylé 4c/4t procesoru + ? GDDR6 jsou rezervované na chod samotné konsole, operacni systém etc. Na hry zbyde 6x Core.
* Takze to bude jako doposud. Hry na novych konsolich nebo novych PC budou nadale pouzivat DX12 ktery umoznuje explotovat az 6x Core + "extrathreads" (staci se podivat do dokumentace vyvojaru her) na nejaké vypocty listku na strome, nebo neco na strane site u online her . Vse nad 6xCore at je to 32 nebo 64core uz na FPS neprida nic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny