Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Malwarebytes Premium vs BitDefender Total Security

Malwarebytes Premium vs BitDefender Total Security

obě verze jsou placené, možná ses sem jen přišel pochlubit že kradeš. nebo používáš měsíční trial verzi a každý měsíc instaluješ antivir znovu. to nevypovídá nic pěkného o iq.

v minulosti sis sám dobrovolně nainstaloval doprovodný spyware, nic sis nedokázal ověřit v "po spuštění", antispyware je pro tebe neznámý pojem - a tuto nákazu bys chtěl léčit neúspěšnými antiviry. co přesně si od toho slibuješ?

Chci to k tomu, aby když stáhnu soubor, tak aby jsem ho přeskenoval, jestli v něm je nějaká havěť, jednoduché ne?

to přece děláš - jen k tomu používáš nesmyslné zastaralé nástroje. už jsem ti psal, že antiviry jsou proti většině dnešních nákaz neúčinné. člověk, který věří na "viry", je minimálně 10 let zaostalý.

ten mbam přitom není špatný, pokud je někdo warezák, je to jeden z nástrojů, který má smysl.
ale hlavně - koupili čistící free antispyware "adwcleaner", jeden z lepších nástrojů pro dnešné dobu. ten na rozdíl od bezcenných antivirů neběží rezidentně, taky ho nevoláš ke skenování konkrétního souboru.

jestli jednou za čas stáhneš soubor z podezřelého zdroje, můžeš ho prostě dát otestovat na virustotal, to píšeš sám. (když to potřebuješ dělat denně, něco není normální)
anebo na rozdíl od falešného pocitu sucha a bezpečí s neschopným avastem - dobře se díváš co to dělá při instalaci a nepotvrzuješ všechno jak lama.

pokud tu hodláš dokola opakovat jen "antivir - premium - real-time", je to beznadějné a nebudem si vzájemně krátit čas.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny