Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 10 debžo update

Zdar,

furt se vsem updatujou Windows 10, lidi to nechteji, ale ja chci novou verzi, ale Microsoft se proste zrovna u me usmyslel, ze proste nebude a urazil se. :-D

Abych teda vysvetlil situaci. Mam PC na chalupe na LTE a teda zadne updaty nepotrebuju, cehoz lze dosahnout zapnutim datoveho limitu, sit s cenou za jednotku dat. To jakztakz funguje. Sice se mi na me W10v1803 pokusilo v tydnu nahodit W10v1809, ale jen nejaka priprava a potom to hlasilo, ze mam sit uctovanim podle objemu dat a jestli chci presto stahnout a tlacitko STAHNOUT, coz jsem nedal samozrejme.

No prijel jsem domu, napichnul ten pocitac z chalupy na internet, vypnul uctovani podle objemu dat, ono to umi rozlisit Ethernet a Ethernet 2 (mobil), ale ja predtim omylem nastavil datovy limit na oboji. V upresnit moznosti jsem dal 0 a 0 dni a nechci zadne v1809 ale rovnou v1903, ovsem to teda ne. Nemam ve Windows update ani jedno. Naskocilo mi tam akorat Kumulativni aktualizace pro v1803 KB4503286 a ta jiz hodinu ceka na stazeni a nic se nedeje, zadne tlacitko stahnout nic, proste ja potrebuju updatovat Windows, ale proste nic.

Da se neco delat?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny