Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký notebook koupit na studium na vysoké ?

Ahoj, po­tře­bu­ji po­ra­dit, ja­ký no­te­book si mám kou­pit. Můj sta­rý již do­slou­žil a já se ny­ní chys­tám na vy­so­kou. Ne­můžu si do­vo­lit nic dra­hé­ho, nej­rad­ši bych by­la, kdy­by stál na­nej­výš 10 000 Kč, by­la bych ochot­ná jít i do 12000 Kč, víc ne.
Na­šla jsem je­den, kte­rý se mi za­mlou­vá, jen mi tro­chu va­dí vý­drž ba­te­rie, je jen 5 ho­din - htt­ps://​m.​alz​a.​cz/​asu​s-​x5 ...
Ji­nak mi při­jde dob­rý.
Bu­du rá­da, když mi na něj na­pí­še­te svůj ná­zor, pří­pad­ně zku­še­nos­ti s ním, ane­bo, když mi do­po­ru­čí­te ně­ja­ký ji­ný, ide­ál­ně, aby měl Hdd i Ssd, ale kdy­by měl mít jen jed­no z to­ho, tak dám před­nost hdd, dá­le bych chtě­la, aby měl pa­měť ale­spoň 8 gb ram.
Dě­ku­ji a pře­ji hez­ký ve­čer. :)

Předmět Autor Datum
pokud máš ve zvyku pokládat stejný dotaz na všechna možná internetová fóra, aspoň se při svých vš am… poslední
lední brtník 31.07.2019 22:12
lední brtník

pokud máš ve zvyku pokládat stejný dotaz na všechna možná internetová fóra, aspoň se při svých vš ambicích ujisti, že na tom prvním fóru nepoužívají zkracovač odkazů = že ten tvůj zkopírovaný odkaz dává smysl.

asi hledáš něco s parametry: i3-i5 ulv, 8gb ram, ssd, co nejdelší výdrž na baterky, rozlišení raději full hd (1360x766 je málo), váha 1.5kg by byla fajn.
čím méně výkonný procesor to bude mít (i3), tím spíš se bude hodit ssd disk.
taková věc se těžko vejde do 10t, zdvořile přitom vynechávám shity jako acer.

nebylo by špatné okouknout prodejce repasovaných pc, ale tam je loterií stav baterie a ta tě zásadně zajímá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru