Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výhodná židle s bederní oporou

Ahoj,

plánuju investici do nějaké solidní, ergonomické židle, primárně i z důvodu potíží s bederní oblastí zad :). Původně jsem plánoval nějakou klasickou herní, "závodní" židli (Noblechair Epic nebo tak něco) avšak zjistil jsem, že samy od sebe (do těch +/- 10 000,-, což je můj limit) nemají, v drtivě většině případů, vyřešenou bederní oporu. Ano, polštářky obvykle dodávané jsou, jenže mám strach, že by mohly být zbytečně velké a spíš tlačit, než pomáhat, navíc někdy ani nemají popruhy na zavěšení.

Jsem z Ostravy a v kamenných obchodech zatím nic moc - spíš bych chtěl PU potah (klidně i pravou kůži, ale to už cenově bývá trochu jinde), než klasické čalounění nebo síťku, rozhodně i nastavitelné loketní opěrky, hlavovou opěrku a aretační mechanismus. Jsem standartní postavy, cca 177 cm, <80 kg. Ty polštářky by nebyly špatné, ale pokud ta bederní opora bude dobře vyřešená, snad nebudou třeba.

Viděl jsem, že Noblechairs Hero už nějaké nastavení bederní opory má, ale nevypadalo to, že by to mělo nějak zvlášť velký rozsah. Nechci zkrátka neustále sedět v záklonu, aby byly záda v pohodě...

Díky za rady

úprava: nevím, jak se na těch čistě síťových sedí, ale pokud jsou back-friendly, neměl by být problém)

Předmět Autor Datum
Mám doma tohle, cena byla kolem 4000,- Kč: https://favi.cz/produkty/p/rauman-kancelarska-zidle-james… poslední
IQ37 01.08.2019 21:09
IQ37

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru