Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sestava do 25 000 Kč převážně na hraní

Vážení návštěvníci,

chtěl bych Vás poprosit o návrh nové sestavy.

Využití: hraní her (nejrůznější, ale zejména FPS, mám rád např. série Metro, Call of Duty, DOOM a Tom Clancy's, Overwatch a jiné...), sledování filmů ve Full HD, multitasking (někdy je třeba mít pro práci otevřeno větší množství záložek a k tomu např Word a PowerPoint, klasické brouzdání po internetu aj... Do VR se v blízké budoucnosti pravděpodobně nechystám. Chystám se také pořídit nějaké lepší reproduktory v ceně cca 2 - 3 tisíce Kč, bude na toto stačit integrovaná zvuková karta?

Hlučnost je mi asi docela jedno, ale zas moc by to řvát nemuselo.

Již vlastním: myš a klávesnici, licenci na OS - Windows 10 Pro 64bit, HDD: WD 1TB, 3.5", SATA3 6Gbps, 7200rpm, 64MB, WD10EZEX a SSD: Transcend SSD220S 240GB SSD disk 2.5'' SATA III, TLC, Aluminium casing - TS240GSSD220S, monitor: Samsung LE26A457C1D ( https://www.reevoo.com/p/samsung-le26a457c1d#info ) s rozlišením 1920x1080.

Rád bych nicméně měl k dispozici ještě 1 TB úložiště navíc - proto prosím pěkně zarhňte 1x 1TB HDD do sestavy. Bude sloužit jen jako pátá záloha (2x cloud, 2x HDD) dat, proto může jít o levnější model.

Mechaniku do sestavy nezahrnujte.

Na case nemám žádné speciální požadavky, ale rád bych, pokud je to možné, aby skříň byla z boku průhledná a měla 3 USB3 vstupy u tlačítka pro zapnutí (ty vstupy ale určitě nejsou nutné). Na velikosti skříně mi nezáleží, mám pod stolem spoustu místa.

Co se týče AMD vs. Intel - měl jsem zatím vždy AMD a byl jsem spokojený, nicméně je mi to skutečně jedno, nechám to na Vás, odbornících.

Cenový limit je 25 000 Kč.

Dříve jsem měl sestavu vždy of Alfacomp - komponenty byly za dobrou cenu a skládání zdarma. Rád bych, pokud by komponenty mohly být z obchodu, který má komponenty za dobrou cenu a zároveň PC skládá zdarma - nevím, zda to o Alfa/TS Bohemia stále platí. Pokud jsou komponenty někde levné a neskládají, není to překážka. Může mi jej složit známý, který s tím má zkušenosti.

Předem moc děkuji každému, kdo se podělí o názor!

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru