Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tip Win10: Některá nastavení určuje vaše organizace

V Rozšírených možnostiach aktualizáciách je možné rozkliknúť Pozastavenie záplat podľa dní pri W10_2004 x64 bit. Máš to zmršené.

Osobne som iba z 1909 Inovoval, prešrotoval pôvodnú desinu priamo z ISO, rozbalil, klik na Setup.exe, nerobil som úplne čistú z ISO.
-------------------------------------------
Kontrola grafiky Ikon v nastavení Vlastnosti systému - Nastavenie inštalácie zariadenia ponechaj nastavenie na Ano. Síce sa desina automaticky prihlasuje na servery ak otvoríš Tlačiarne, tj.; Ovládací panel\Všetky položky ovládacieho panela\Zariadenia a tlačiarne, ale je do daň za nutné zlo. (môžeš si toto "podprahové" pripojenie do ústredia MS zastaviť vo Firewall).
-----------------------------------
Mňa zarazila pri W10_2004 jedna novinka, a tou je povolenie protokolov a IP adries v prípade Lupy v spodnej lište vyhľadávania, tzv. indexácia súborov na internom úložisku diskov domáceho PC:

C:\windows\systemapps\microsoft.windows.search_cw5n1h2txyewy\searchapp.exe

kde je nutné pre správnu funkciu onej americkej, imperialistickej Lupy, povoliť aspoň odchodzie pravidlá vo Firewall, lebo v prípade zablokovania oboch pripojení in/out pre súbor searchapp.exe, zostane vyhľadávacie okno Lupy biele, nefunkčné.

Je to zrejme určené pre vyhľadávanie na Cloude a NAS, lenže osobne mi to vadí. Ktoho vie kde sa do šľaka pripojí desina ak kliknem na Lupu, aby špicľovala, čo si sľušný občan vyhľadáva nielen na mašine, ale zároveň aj po serveroch. Na čo je po nete predsa gúúgl majster v browseri.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny