Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Levný PC jako 24/7 server

Mohl bych vás poprosit o složení celé sestavy pro server?

Mas jiz nejaky zdroj ?
U techto zakladnich desek muzes mimo klasické ATX, Flex-ATX" etc osadit i tzv PICO PSU (120W bude vic jak dostacujici), celé zarizeni pak napajis jako netobook pres DC adapter.
* Vyhoda je hlavne v tom, ze ti pak celé PC vejde do malé PC case, rozdil je najdem i ve vaze.

[Ilustracni obrazek zdroje]
[87640-stazeny-soubor-jpeg]

[RAM]
- Na tvé ucely je zcela dostacuji osadit 2Gb, tak by jsme mohli uvazit a osadit 4Gb, co rikas ?
- RAM jsem na tomto podkladu vyzkousel nekolik, doporucil bych ti : G.SKILL Ripjaws SO-DIMM 2400Mhz velikost 4Gb.
- Uvedena zakladni deska disponuje 2x SO-DIMM, kdyz ted osadime 4Gb, tak ti stale zustava moznost provést Upgrade na 8Gb.
[Upozorneni] : 2Gb bohuzel osadit nemuzem i z technického problému, kde zakladni deska s 2Gb RAM neumi pracovat. Tak kdyby jsi chtel poskladané PC upravit a osadit jen 2Gb, se muze stat ze PC nespustis.

[HDD]
- Mas jiz nejaké disky, nebo budou potreba ? Jaka velikost ?
- Nic ti nebrani v tom osadit rychlé SSD, ale uprednostnil bych mensi jak klasicky 3.5 jen 2.5 disk (takovy co jsou v noteboocich).

[PC skrin]
- Skrin PC do kterého tu desku schovas, musis upresnit. Zalezet bude hlavne, jaky zdroj zvolis.
- Mimo to exituji i jiné alternativy jednu z nich pouzivam a tou je zakoupit jiz PC Case s integrovanym zdrojem jako : In-Win BQ696 SILVER
- Uvedena PC skrin od In-Win ma jiz intergovany 150W zdroj. U mhona vyrobcu je toto citliva polozka, jelikoz né vzdy osadi kvalitni zdroj. V nasem pripade jde o osaeni kvalitniho zdroje 80+. Samozrejme nechybi klasika jako 2x USB 3.* v bocnim panelu, nebo audio vystup pro jack 3.5.
* V kazdém pripade jde o velmi kvalitni, kovové (zadny kram z plastu) provedeni . Celé PC by jsi mel tak velké 25Cm (na vysku) na 22cm (na délku), coz je prcek tak akorat, idealni na multimedia nebo Server. V baleni mas i 4 barevne varianty panelu, tak muzes dle libosti nebo nalady zvolit barvu kterou preferujes ;-)
[87641-pc-pordna-in-win-png]
TiP ~ Vice o osazeném zdroji najdes zde : https://www.inwin-style.com/uploads/Product/gaming-chassis/chopin/IP-AD150A7-2_eDM_en.pdf

PS: Tak si nech trochu projit hlavou a pak tedy upresni tvé preference.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny