Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ohodnocení nové pc sestavy

Tak ja treba mam cerstvou zkusenost, ze kamos presel z Kaby Lake na RyZen 3000, prehodil v sestave disk, spustil sve prenositelne drahe Windows 10, nainstaloval ovladace a jel dal. Jenom to online reaktivoval, proste jednoduche ani nemusel reinstal. Naproti tomu me reinstal ceka, Windows 10 OEM za peti kilo jsem musel nechat na stare sestave. Proste chci rict, ze ano, ty Windows z CZC jsou drahe, ale pokud tu s nami budou dlouho a pokud clovek jde s dobou a meni pocitac casteji, tak se to muze i vyplatit nehlede na usetrenou praci.

No a jinak jsem si takhle levne od prodejce s vynikajicim hodnocenim 99% koupil MS Office 2016, kde je situace stejna, protoze necelou tisicovku jsem za to dal. Kdybych mel kupovat v CZC za 4.000, tak se snad radeji naucim pracovat v LibreOffice a zda se, ze se preci jenom budu ucit, po necelem roce deaktivovano a linka Microsoftu hlasi, ze licence byla z duvodu nelegalniho pouziti zablokovana.

A jak pise sambilionk, tak pokud je klic spatny, predaji ti novy klic hned po koupi, ale kdyz Microsoft blokne licenci po roce, tak ma uzivatel smulu.

Nicmene, aby nevznikl mylny dojem, netvrdim, ze uzivatel nemuze zkusit usetrit a koupit sedou licenci, jenom rikam, ze to nemusi byt az tak vyhodne, jak se na prvni pohled muze zdat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny