Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ktory notebook si kupiť

Tak zivotnost tych motorov nemusi byt vzdy nutne kratka, zalezi ako kto na nich jazdi. To iste plati aj pri notebooku. Ak si zahrate prilezitostne, odohrate za tyzden 10 hernych hodin, aj notebook vydrzi. Problem je iba v tom, ze vacsina ludi si nekupuju taketo notebooky aby hrala par hodin za tyzden, ale drti na nich nonstop. A ak ho este casto prenasate, amen. A to uz casto problem je kedze ako si spomenul, to teplo neoklamete. Mozu vam tvrdit ze su CPU, GPU odolnejsie a bla bla, ale maximalne v tom aby vydrzali zarucnu dobu 2 roky pri plnom zatazeni a aj to pri optimalnych podmienkach. Niektore vydrzia aj dlhsie ale to sa uz bavime naozaj o super znackach a modeloch kde uz je cenovka niekde inde a zacina to byt cisty nemzmysel z hlasika pomeru cena vykon.

Ja mam za sebou jeden herny notebook ktory skoncil na stastie 2 mesiace pre zarukou, dlhodobe prehrievanie a pred tym dalsi co sa mu spiekla koncovka napajania priamo na doske, ten vydrzal cca 3 roky pretoze som na nom az tak velmi nedrtil. Teraz by som isiel uz jedine do klasickeho PC ak by som chcel casto hrat, za zvysok zobral nieco lacne na prenos.

A samozrejme je to rychle starnutie HW ktory nevymenite snad okrem HDD, RAM a chladenie viete riesit maximalne tak chladiacou podlozkou co nie je zazrak.

Tym samozrejme netvrdim ze herne NB su absolutne zlo, ak nato niekto ma, preco nie, ludia kupuju aj drahsie hluposti. :) Problem je v tom, ze nato vela mladsich nema a iba podlahnu nejakej predstave a potom pride plac ked to zhasne par mesiacov po zaruke. A samozrejme servis NB nie je zrovna lacna zalezitost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny