Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tv do 400 eur

- No, ty Philips nevim nevim priteli.
- Za sebe kdybych mel doporucit 4K televizi podle znacky, tak bych je doporucil v poradi :

1) Sony
2) Panasonic
3) Lg
4) Philips
5) Smasung

- Samsung co se nechal ojebat a zakoupil za mensi penize do svych TV sroty tak ho nebudu nadale zminovat. V tvéto cenové kategorii bych se Samsung vyhl velkym obloukem.
- Urcite bych ti doporucil doplatit neco mensiho za Sony, nebo Panasonic kteri maji nejlépe proved a doladen jejich software pro Upscaling ( z "1080p -> 2160p"), hned po nich nekteré modely LG a cast televizi Philips (zalezi od urcitého modelu).
- Také bych se u Philips nejdrive doporucil podivat jak OS ta TV ma, jelikoz jejich vlastni OS zvany Saphi neni zrovna prokazdého. Prakticky zadné aplikace, chybi jim zakladni nastaveni jako zeslabeni podsviceni coz je hodne neprijemné zejména vecer, u nekterych modelu neni mozné aktivovat nekteré aplikace (nebo celou cast Smat_TV funkci) jelikoz Philips s nemi stratil licenci, tak se muze stat, ze z TV bude No-SMART TV, jen sledovani TV/Satelit_TNT, nebo bude vykonavat funkci monitoru.
* Od Philips mam vyzkousenych jen par kusu (50PUS mam zakoupenou doma) a ani jeden me pri nepresvedcil, bud s polofunkcnim Saphi, nebo né zrovna kvalitinim Upscalingem na coz bych hlavne u televizi 4K daval pozor, jelikoz podstané % veskerych nebude mit vic jak FHD 1080p.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny