Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tv do 400 eur

ten saphi system sa mi nepaci,

- Ale zase ma tu vyhodu, ze je na linuxovém podkladu o proti Android TV které pouzivaji Android. Bohuzel nekdy jde o staré verze na jadre Android 6.0, nebo jsou nainstalovany na slaby HW coz ma za dopad nekteré "Bugs, zaseky", pomala navigace, v horsim pripade restarty systému / TV.
- Osobne jsem zvolil Saphi jelikoz mi slo predevsim o rychlost operacniho systému a co nejvetsi jednoduchost, nechtel jsem priplacet za zbytecnosti. Do TV mam stejne zapojen 4K Android BOX (mistniho hlavne satelitniho vyrobce CGV EXP@AND nebo herni konsoli XBOX X) tak SW v TV se stara jen o nastaveni obrazovky nic vic, k tomu nejaky sofistikovany OS nepotrebujes, ostatni je nastaveno spusteno pres ten Android TV BOX.
* Proto i u vyberu zalezi, jestli chces pouzivat jen TV + TV aplikace, nebo nejaké zarizeni na které bude ta TV zapojena "TV + TV BOX". Takle nemusis davat takovy duraz na OS televize protoze zobrazi jen to, co dostane pres HDMI a ty nemusis doplacet za neco, co nebudes nikdy pouzivat..

TiP ~ Kdybych mel nahradit svou dosavadni "55" LG, tak bych zvolil a urcite doporucil "50 inch" palcovou : Sony Bravia KD-49XF7596 https://www.alza.sk/49-sony-bravia-kd-49xf7596-d5287954.htm?o=2
Doba zaruky : Zmineny Philips sice dava 5 let zaruky, ale jen u nekterych vybranych modelu AmbiLight. V EU je delka zaruky stanovena na 2 roky. Nabidka 5 leté zaruky je v relaite je jen tzv extention / nadstavba (2+3) , kterou si muzes doplatit ke kazdé TV tak mas zaruku na 5 let i pro jiné modely, znacky, ale ze by to vylozene neco vypovidalo o kvalite si nemyslim.

Uvedena philips, po nastaveni colometrie :
* Bohuzel nemam po ruce nic, co by delalo kvalitni fotografie a telefonem vidis ze to cenu moc nema, ale o proti prepalenym barvam u tak jak v této canové cat. Samsung, dosahnes prirozenejsich barev.
[87702-p-pi6-png]
Kontrast :
Takové cerné hloubce u jinych IPS panelu pod 500$ nedosahnes. Tak jestli preferujes "OBRAZ nad FUNKCEMI" tak uvedeny Philips od sambilionk 12.08.2019 22:32 viz vyse nemusi byt nejhorsi volba.

[87704-va-png]

TiP2 ~ Jestli v obchode nebudes na vazkach jestli jde opravdu panel VA, tak nenapadne pritlac na obrazovku prst. Jestli se obraz roztece, tak jde pravdepodobne o panel typu VA ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny