Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Múžou být problémy, pokud přejdu z W 10 na Linux?

Mně ještě žádná aktualizace Windowsy (na mnoha počítačích) nikdy nerozbila. Ale je pravda, že jsem je na W7 kvůli tlačení W10 a telemetrii zakázal. Teď mám na PC W10, od verze 1709 po současnou 1903, a také žádný problém. Mám dojem, že jsem OS musel přeinstalovávat jen jednou, někdy v roce 1994, kdy jsem si od někoho na disketě dotáhl virus v spořiči obrazovky s analogovými hodinkami. To byl MSDOS 6.22 (tehdy ještě bez Win 3.1/3.11) a "přeinstalace systému" obnášela vložení první diskety MSDOSu a napsání

sys c:

Za pár vteřin bylo hotovo. Pár poškozených souborů (*exe a *com) stačilo prostě překopírovat ze záloh, nic jsem nemusel znova instalovat.
Windowsy mi všechny vydržely navždy; na jednom starém PC mám původní instalaci XP už 12 let. Že si někdo systém zahnojí a přeinstalovává co pár měsíců, to není můj případ. Přeinstalace by byla katastrofa, trvalo by to hroznou dobu (vždyť jen her mám nainstalováno mnoho set), naštěstí existuje Acronis, že. Kdyby se něco potento, prostě to obnovím z mirroru.

BTW, 115€ za OS je to poslední, co bych řešil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny