Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký přehrávač televize na TV tuner?

Kazdy PVR klient (frontend) v kodi potrebuje taky nejaky backend.

- Myslim ze si nerozumime , zrejme jsem se spatne vyjadril (kdyz to po sobe ctu, rozumim tvému rozhorceni jelikoz jsem to opravdu naspal blbe "Mea Culpa" omlouvam se) ja se bavim o IPTV a PVR Simple Client Add-on ktery jsem jeste umyslne zvyraznil ze mam namysli IPTV a né DVB-T, kde jediné co ke sledovani potrebuju je klient ktery precte jen URL (otevre sitovy proud) s nejaky XML / m3u, "v mém pripade" ma vytvoreny jen vlastni strm (na sledovani IPTV / streaming staci jen klient at v KODI, tak v tabletu nebo v telefonu, otevru jen urcity m3u).
- Pro tazatatele ano, v jeho pripade pro DVB-T tuner je to jako to pises ty a mimo klienta potrebuje server / "frontend/backend"..
* Tim jsem chtel rict, ze né "Kazdy PVR klient " pro vsechny sluzby potrebuje a vyzaduje i server, i kdyz v tazatelove pripade tomu tak je. V mém uvedené mpripade pri sledovani IPTV ho kuprikladu nepotrebuji. To co pises k tazatelove pripadu a jeho sledovani Tv - DVB-T , mas samozrejme pravdu a je to tak, jako uvadis.

PS: Nevim jak u DVB, ale u IPTV pouzivat titulky generované pres KODI. (nastavene jako Evropa UTF-8)
* Také jsem si vsiml, ze Ceské republice jsou nekteré polozky nebo sluzby pojmenované trochu jinak, coz urcite vede k nejakym nesrovnalostem z mé strany.

V TV na tom primo aplikaci SS IPTV od vyrobce, pro sledovani IPTV v KODI jsem jen aktivoval PVR Simple Client, v jeho nastaveni jsem upresnil kde se nachazi soubor m3u a to je vse.

V prostredi VLC -> "otevrit sitovy proud" -> play :
[87754-iptv-cz2-png]

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny