Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký přehrávač televize na TV tuner?

Ahoj, mám TV tuner Evolveo Sigma 2. Dodaný software (Total Player) však neumí zobrazovat česky skryté titulky, není pod nimi pozadí, řádky jsou přes sebe a jsou tím pádem nepoužitelné.
Používal jsem Windows Media Center, kde jsou titulky normálně. Protože s aktualizací Windows 10 (64 bit) před týdnem mi zmizelo i Windows Media Center. Hledal jsem nějaký přehrávač, ale jeden neuměl najít kanály, druhý zase neuměl titulky, třetí Windows ani nespustily... Zkusil jsem jich snad 15.
Potřebuji tedy nějaký přehrávač místo WMC (už nejde ani znovu nainstalovat), nebo zprovoznit titulky na Total Playeru.
Nemusí se do TP nainstalovat nějaký doplněk, jiný skin, jazykový balíček, nebo něco takového? Ještě mě napadá, že bych i uměl změnit font, či kódování v nějakém souboru (kdybych věděl v jakém). Nejvíce mi ale přijde, že font, který je použit na titulky, není český a pomohlo by najít českou variantu fontu a v nějakém souboru, kde je definován vzhled tomu udělat pozadí?
V podstatě na PC sleduji pouze ČT. Dobře jde testovat na ČT 2, kde jsou titulky téměř u všeho. Na ČT 2 to jsou SD titulky - teletext 888 (ty zlobivé) a na ČT 2 HD to jsou DVB titulky (které se mi nikdy nepovedlo spustit).

[87730-titulky-porovnani-555-jpg]

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny