Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Imput Signal Not Found

Dobrý den, můj pc ještě nedávno fungoval naprosto v pořádku. Jednoho večera jsem uložil pc do režimu spánku, ze kterého se bohužel neprobudil. Druhý den jsem PC zkoušel zapnout, ovšem na monitoru se objevilo, jak již víte z názvu, Imput Signal Not Found, check cable or video source.
Prvně jsem vyměnil hdmi kabel, ale nepomohlo. Pripojil jsem tedy monitor do kamaradova PC,abych zjistil, zdali je problem v monitoru nebo v pocitaci. Monitor ale funguje bez problemu.
Rozebral jsem tedy pc,vyjmul grafiku,ram,..očistil a vložil zpět, ale výsledek stejný.
Už si vážně nevím rady a nechci si ještě pořizovat novou grafiku, dokud nebudu vědět, ze to je jedine reseni. (Bohuzel se mi nepodarilo sehnat nahradni grafiku, abych vyzkoušel)

Pokud máte nějaké rady,tipy, budu velice vděčný.
Krásný den, Pavel.

Předmět Autor Datum
pise sa iNput, nie iMput. zdroj zdrojuje? zakaladna doska svieti ako ma? pipanie?
fallon 20.08.2019 10:41
fallon
Tento nápis zobrazuje nejaký zádrheľ v grafike ak si otestoval monitor na inom PC. Požič si nejakú e…
Nuda 20.08.2019 11:01
Nuda
Něco v PC umřelo. Mně takto jednou chcípla základní deska, jeden den jsem PC vypnul, druhý den nenab…
Prasak 20.08.2019 11:04
Prasak
To si jí mohl vyzkoušet u toho kamaráda tu GPU,jestli pojede tak je to PSU nebo MB v opačným případě… poslední
sambilionk 20.08.2019 11:56
sambilionk

Tento nápis zobrazuje nejaký zádrheľ v grafike ak si otestoval monitor na inom PC. Požič si nejakú externú GK alebo dones známemu PC skriňu, ktorý má zasúvaciu GK, nie integrovanú kartu priamo v ZD.

Ešte skús Jumperom vedľa CMOS "vyskratovať" Bios do továrenského nastavenia, radšej vyber aj pecku CMOS a skrutkovačom vyskratuj po dobu 60 sec kontakty pod peckou baterkou. (Nezabudni najprv vypnúť PC absolútne zo šaltra, napájania, UPS apod., uzemni sa dotykom o vodovodnú batériu než otvoríš bočnicu, vyzleč sa do slipov nech nanesieš v sebe štatisticko-statický, americký, kapitaľistický, kladný náboj).

Něco v PC umřelo. Mně takto jednou chcípla základní deska, jeden den jsem PC vypnul, druhý den nenaběhnul. To se může stát.
Udělej základní diagnostiku, tedy zkus PC pustit v základní, minimální konfiguraci - jedna paměť, procesor (s chladičem) a integrovaná grafika. Vše ostatní vypoj, vytáhni (včetně přídavné grafické karty).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru