Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 2 zvukové karty v kompu

Když jí tam dám, musím v BIOSe vypnout tu integrovanou?
Nemusis ale je lepsie ju vypnut aby si sa nemusel drbat s nastaveniami vo Win.
Ak ju nevypnes tak budes mat 2zvukovky, defaultnu si nastavis v ovl.panely- zvuky - zariadenie pre prehravanie/nahravanie atd.
Teoreticky to moze byt tak ako chces ak si v nejakom programe vies nastavit inu zvukovku ako defaultnu (myslim ze napr. winamp to vie ale nie som si isty) tak bude jeden program hrat na jednej a druhy program na druhej zvukovke.

Ovlivnovat by sa nic nemalo, ale ak si chces byt isty tak vypni integorvanu v BIOSe (ja som ju preistotu vypol, komplet AC97 controller, nech sa mi dementne ovladace neseru do systemu), nema vyznam mat v systeme zvukovku ktora ma nekvalitny zvuk bez vysok.

Aku zvukovku si kupit to je tazke, netusim do akej miery chces mat kvalitny zvuk, ja osobne som kupil najlacnejsiu Audigy2 (novu z normalneho obchodu) a ano odvetdy mam vo zvuku konecne aj vysky a da sa to pocuvat na beznej malej vezi, na rozdiel od integrovanej hovadiny na MSI smejde (inac da sa urobit aj kvalitna integrovana zvukovka ale urcite nie na MSI doske kedze mam MSI smejd tak som integrovanu vypol :).
Drahsie zvukovky maju rozne dalsie HW podporu (efekty) pre hry apod. (ja osobne na take veci kycham), ale myslim ze su aj drahsie zvukovky zamerane na co najvyssiu kvalitu zvuku, to zavisi od konkretneho typu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny