Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktualizace win 10

Zdravím. Včera mi Windows nabídl aktualizaci. Vše jsem udělal, vše se aktualizovalo. Ale jak mi po té aktualizaci začal hucet PC, to je hrůza. I hry se sekají což nedělali. Co se děje ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Perličky z dielne MS. Procesy, ktoré sa dejú na pozadí "medzi nebom a zemou" sú nastavené v Plánova… poslední
Nuda 26.08.2019 11:39
Nuda

Perličky z dielne MS.

Procesy, ktoré sa dejú na pozadí "medzi nebom a zemou" sú nastavené v Plánovači úloh a v run v Registroch, počnúc komprimácie pamäte, defragmentnácie, indexácie, telemetrie, appraiser, ceip, kontrola ovladačov, HW, certifikátov, kontrola aktualizáciíí, čistenie bordelu v koreni C: \ od nánosov starých ovladačov. Niekedy je zpojený na pozadí aj Dism.exe.

Ak bude tvoj problém po ustálení systému pretrvávať, cca po 15 minutách a opakovanom reštarte, W10 si zrejme stiahol nejaké nevhodné generikum, ktoré nie je kóšer s výrobcom HW.
-----------------------------------
Ak chceš mať zaručene čistý OS W10, je tu velice šikovný číňan, ktorý v jeho skompilovanom *.exe súbore uplatnil veškeré výdobytky samotnej dielne Redmondu v jeho výtvore, zipovanom Dism++ (x64 bit. *exe) po rozbalení.

Hore v lište klikni na Options mode - zafajkni Expert mode. Zaklikaj všetky cugrunt štvorčeky od hora dole až na jeden ozn. pod pojmom: Hard Link merge (slower). Toho sa radšej nechytaj, si lama. Nijak neškodí, ale zostane ti zabetónovaná, moutnutá zložka v koreni C:\ s ktorou si nedokážeš poradiť.

Dism++ maže aj body obnovy zašité v zložke: System Volume Information

Dism++ je síce na niektorých stránkach netu blokovaný, lebo zrejme nie je po chuti americkým, kapitaľistickým vývojárom MS, pretože tak je tento číňan umne, vkusne a jednoducho spracovaný a vymakaný, že nepotrebuješ ovládať desiatky príkazov pre Dism.exe určený vývojárom MS s inými jeho vymoženosťami.

Dokonca "žltý" Dism++ funguje elegantne aj pri W7.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru