Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Microsoft Store prihlasenie

Ahojte. Mam problem, ze sa mi neda pripojit do Microsoft Store App vo Windows 10. Dam prihlasenie a vkuse mi vypisuje chybu. Neviem sa dostat k svojim hram. Prosim Vas pomozte mi dakujem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
- O jakou chybu (jeji oznaceni) presne jde ? Bez toho kodu ti nikdo nic rozumného neporadi, nebo ti…
XoXoChanel 26.08.2019 12:38
XoXoChanel
Prosim Ta nevies mi stym pomoct? uz som odinstaloval a znovu nahodul store a nic sa nezmenilo, stale…
Holo 26.08.2019 17:57
Holo
Sorry za neuplnu informacie. Ked dam prihlasit se a kliknu na svoje konto gmail tak mi to vypise tur…
XoXoChanel 26.08.2019 19:35
XoXoChanel
MS Store viem pustit ale ked dam prihlasit a kliknem na svoj gmail tak mi to vypise chybu. Na strank… poslední
Holo 27.08.2019 08:48
Holo

- O jakou chybu (jeji oznaceni) presne jde ? Bez toho kodu ti nikdo nic rozumného neporadi, nebo ti mistni komunista "n..a" podhodi neco z Google, aby jsi zmenil neco v registrech, nebo spustil sfc a check_disk..
- Jak jsi pripojen k internetové siti ? Doma, venku, Wifi, LAN ?
- Uz to nekdy slo ?

[TiP] ~ :i: Vzdy muzes zkusit automatickou opravu pres : "Nastavení" → "Aktualizace a zabezpecení" → "Poradce pri potizich" v seznamu vyber Aplikace / Windows Store → spustit "poradce / opravu pri potizich".
- Nasledovne se spusti program, ktery overi pripojeni, nastaveni WStore, uzivatele, kontrola aplikace a jeji verze, cerifikat. V pripade ze najde problém tak ti nabidne ho opravit. Klinkni na [ANO].
* Hlavne kdyz nejaky problém najde, tak nam hlavne opis co za problém nasel, i kdyby to byla nejaka rada pismen a cisel co tobe nedavaji smysl.

Sorry za neuplnu informacie. Ked dam prihlasit se a kliknu na svoje konto gmail tak mi to vypise turo chybu: 0x80070781

- Nerozumim jestli mas problém spustit "Windows Store", nebo mas problém se k nemu "prihlasit", nebo jestli se ti neda prihlasit do "Gmailu".
- Jestli jde opravdu o MS Store, musis se prihlasit kontem Microsoft (hotmail etc), né Gmail ;-)
- Pouzivas nejaky AntiVirus ? Cistil jsi PC CCleanerem ?
* Tu atomatickou opravu jsi zkousel ? :
"Nastavení" → "Aktualizace a zabezpecení" → "Poradce pri potizich" v seznamu vyber Aplikace / Windows Store → spustit "poradce / opravu pri potizich".

PS :Hodne by pomohlo, kdyby jsji mohl vytvorit nového "local" mistniho uzivatele a zkusil ten Microsoft Windows Sotre spustit pod timto druhym uctem. Jestli uz ted mas na PC nejaky druhy ucet tak ten Store zkus otevrit v nem.
* Ten novej mistni ucet muzes nasledovne smazat, ucel testu je zjistit, jestli i jiny uzivatel by mel ten samej problém. Jestli né, pujde o systém, jestli ano pujde o ucet, kde problém muze provokovat treba nainsalovay "Antivirus", nebo "Firewall" etc
(delat to nemusis, ale pomohlo by to)

MS Store viem pustit ale ked dam prihlasit a kliknem na svoj gmail tak mi to vypise chybu. Na stranke webovej microsoft sa normalne prihlasujem s tymto gmail kontom. Tam mam aktivovane hry a na MS Store sa neviem prihlasit, cize nezobrazia sa mi moje hry.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru