Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Síťový kabel - Může se síťový kabel táhnout společně s elektrickým vedením?

Teda dneska je nějaký psycho den. Ale problém úspěšně řešíme, teda doufám. Switch už je vyřešený bude u PC č.1, na bar se vejde. Nahoru povede k č.3 (jakoby serveru) kabel a bude končit zásuvkou. Bude veden samostatně, ve zdi husími krky a nad sádrokartonovými stropy bych ho hodila zeshora na ně (snad to jde). Tím mám tak nějak vyřešenu síť.
A jestli můžu ještě jeden dotaz....internet. Do kanclu půjde venkem telefonní kabel, internet je ADSL rychlost zatím 4GB. Nahoře bude všude nová elektrická síť. Jaké je lepší řešení co se týče internetu...prý jde pustit do zásuvek a nebo bych musela natáhnout ještě jeden kabel z kanceláře zpět na chodbu a tam dát ještě nějaký vysílač, aby se přijímal bezdrátově. Mám totiž problém se zdma, v našem hotelu přespávala ještě Marie Terezie a tak máme metrové kamenné zdi a zrovna ta je mezi kanceláří a chodbou s pokoji. Už při představě zasekávání husích krků mají všichni husí kůži:-p.
Všechny podrobnosti budu řešit až se mi vrátí ajťák z dovči, ale sádrokartonáři jsou nějací rychlí a tak musím vymyslet ty kabely sama ať chci, nebo nechci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny