Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní PC na Windows 7

Zdravím,

blíží se nám konec podpory Windows 7 a proto bych si rád ještě složil W7 mašinu, nainstaloval na ni aktualizace a hlavně systém aktivoval.
PC bude převážně sloužit na hraní hry Rocketleague, občasnému natáčení nebo streamování právě této či podobně náročné hry, střih videa natočených nahrávek, kancelářská práce.

Nástřel mám zatím tento https://www.czc.cz/7gidbfffqki8r838opo61jrpte/seznam (grafickou kartu můžu mít GTX 960 4GB, kdyby ne, tak bych volil nějakou GTX 1050TI 4GB, případně 1060 6GB) .

Můj dotaz zní, zda-li ještě bude kompatibilní hlavně základní deska s Windows 7 (GIGABYTE oproti např. MSI nenabízí ovladač pro USB 3.0) .

Samozřejmě pokud by bylo zapotřebí něco vyměnit, tak budu jen rád.

Pro rýpaly, všichni víme jak na tom dnes Windows 10 jsou, proto chci zatím zůstat u Windows 7 a nezatěžovat se problémy, které mohou nastat ze dne na den.

Na pc-helpu mě akorát zkritizovali, abych nebral Skylake procesor, že je příliš zastaralý. Nepotřebuji hrát nejnovější hry na ultra detaily a 2K rozlišení, PC budu používat i na kancelářskou práci a rád bych aby nebyl tak hlučný. A na skylake vím, že je stále podpora ze strany Microsoftu pro Windows 7 .

Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny