Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pc pro seniory

Pokud nepotrebujete s pocitacem cestovat, tak klasicky je oproti notebooku levnejsi a vykonejsi (a na doma stejne chcete nejaky vetsi monitor a klavesnici a mys - je to vyrazne pohodlnejsi, nez co je v notebooku, tak za to pak nemusite zbytecne platit v cene toho notebooku jeste jednou).

Jinak vase pozadavky jsou typu "chci auto, ale melo by jezdit, brzdit a mel by se do nej vejit nakup na vikend" - kazde nove i repasovane auto to dnes zvladne.

Linux je oproti Windows levnejsi, min otravny a da se opravit/upravit dle libosti, ale to uz chce vedet jak (nebo na to nekoho mit) - autoanalogie - neni problem motor rozlozit na soucastky, vycistit a poskladat zpet doma na dvorku, ale chce to vedet, co delam. Nebo se do toho proste lije benzim a kdyz to zlobi, tak se to prosta da do servisu - jenze vetsina servisu je zamerena spis na windows (auta s motorem v nerozdelavatelne krabici), takze pokud mate v pribuzenstvu/mezi znamymi nejakeho linuxaka (autokutila), tak mate vyhrano a zeptejte se jeho, jaky linux vam doporuci (a bude udrzovat).

Problemem dnesnich pocitacu nejsou kancelarske aplikace a internet, ale moderni hry (radove narocnejsi nez ta kancelar).

12.000 je velice dobra cena na moderni pocitac (a co se tyce repasovanych, mnohe mi slouzily dlouhou radu let bez problemu).

Trochu problem je, zatimco vykony pocitacu rostou, cena neklesa (nikoli, ze by pro dany vykon cena klesala) - takze nove auto bude vzdy drahe, ale cim dal luxusnejsi a lepsi, velorex za par kacek nesezenete, nebude mit servis a bude to nejspis jeden problem za druhym. Ale verim, ze vam mistni poradi dobre, maji prehled, ktery ja uz davno nemam (ja jsem ten kutil a rozchodim si prakticky cokoli, ale muj system by vam nevyhovoval - je optimalizovany presne na me osobne)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny