Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HBO GO / balicek HBO od UPC - lisi se to nejak?

Ahoj,

mam dotaz a doufam, ze nekdo bude vedet :-)

Zajimalo by me, jestli je nejaky rozdil mezi tim, jestli si clovek zaplati balicek s HBO od UPC s moznosti sledovani i pres HBO GO (za 199 Kc mesicne) nebo si zaplati primo HBO GO (za 129 Kc mesicne).
Je v nabidce od UPC neco navic nebo je to nejak lepsi, nez kdyz si clovek zaplati primo HBO GO?

Diky!

Předmět Autor Datum
já o hbo go dodnes nevěděl, až redmarxí komentář o seniorpc mě upozornil. tipuju: upc hbo jsou asi t…
lední brtník 02.09.2019 01:00
lední brtník
upc hbo jsou asi ty 3 jejich kanály, vysílané podle televizního programu. součástí funkce kabelovky…
merlouska 02.09.2019 01:44
merlouska
Pokud chces HBO go tak si hlavně zjistí jestli zařízení na kterém budeš přehrávat podporuje widevine…
Boboo n. 02.09.2019 05:51
Boboo n.
aktuálnosť je taká že na HBO go je nekdy film skorej než na HBO samotnom. Sú tam filmy aj z tohoto r…
Mlocik97 02.09.2019 07:45
Mlocik97
Ano, lední brtník má pravdu. Na HBO GO sice není úplně všechno, ale je tam toho docela dost. :))
Ding 02.09.2019 05:09
Ding
HBO od UPC za 199Kc (radeji se u nich zeptat, protoze nasi meli drive podle me to same od firmy Cent…
RMX 02.09.2019 10:26
RMX
To je mi jasne, ze HBO GO je jen ta internetova videoteka, slo mi hlavne o to, jestli se jeji obsah…
merlouska 02.09.2019 11:54
merlouska
Ja Netflix nemam, myslim, ze se to moc neprekryva. HBO ma hlavne svoje veci a potom veci od televizi…
RMX 02.09.2019 13:52
RMX
OK, diky, tak nejakou nabidku od UPC fakt resit nema smysl, zkusim to HBO GO na ten mesic a uvidim,… poslední
merla 02.09.2019 14:57
merla
A v CR predplatné HBO funguje na jakém zpusobu ? - Jsem myslel ze je to obdobn jako zde kde jde o s…
XoXoChanel 02.09.2019 12:57
XoXoChanel
U nas je to tak, ze HBO + HBO Go lze objednat pres providera nebo si lze objednat HBO Go primo od ce…
RMX 02.09.2019 13:55
RMX
Jasny rozumim diky. Takze je to v podstate funguje na stejné politice jako vsude jinde.
XoXoChanel 02.09.2019 13:56
XoXoChanel

já o hbo go dodnes nevěděl, až redmarxí komentář o seniorpc mě upozornil.
tipuju:
upc hbo jsou asi ty 3 jejich kanály, vysílané podle televizního programu. součástí funkce kabelovky může být přehrání pořadu o několik dní zpět.
hbo go bude archív těchto věcí, dostupný z netu.
nevím jak je tam velký rozdíl v aktuálnosti (měsíc - rok - konec série podle uvážení hbo), nové filmy a seriály vůbec nesleduju.

upc hbo jsou asi ty 3 jejich kanály, vysílané podle televizního programu. součástí funkce kabelovky může být přehrání pořadu o několik dní zpět.
hbo go bude archív těchto věcí, dostupný z netu.

Jo, to tak nejak tusim taky, ale prave me zajima, jestli je nejaky vyrazny rozdil mezi nabidkou filmu "v archivu" a "podle programu" - jestli treba neco v archivu neni atd. Treba to zpetne prehrani mi muze bejt jedno, kdyz to budu mit i v archivu a muzu se na to kouknout uplne kdykoli, zejo.

Ale co jsem tak koukala na web HBO GO, tak on i ten archiv vypada, ze by se na to dalo koukat do aleluja, takze asi i kdyby tam nebylo vsechno, co je v TV, tak na tom mozna az tak nesejde :-)

HBO od UPC za 199Kc (radeji se u nich zeptat, protoze nasi meli drive podle me to same od firmy Centrio za stejnou cenu) by mely byt dva televizni programy HBO a HBO2 a take internetova videoteka HBO Go.

HBO Go primo od HBO za 129Kc je logicky jen ta internetova videoteka.

Co se tyka obsahu, tak veskery vlastni obsah od HBO je ve videotece na stalo, obsah ktery HBO nakupuje, je bud ve videotece jen po casove omezenou dobu, byva to minimalne na 3 mesice nekdy az 2 roky. Muze se ale obcasne stat, ze HBO koupi prava jen na odvysilani v televizi teda na televiznich kanalech a pak to na HBO Go vubec neni.

Osobne bych rozhodne nevahal nad HBO Go od HBO, 129Kc je super cena, Netflix je treba vice jak dvakrat drazsi.

To je mi jasne, ze HBO GO je jen ta internetova videoteka, slo mi hlavne o to, jestli se jeji obsah nejak vyrazneji lisi od toho, co se da videt na normalnim HBO, kdyby to bylo pres UPC.

Pokud se lisi jen minimalne, tak to fakt nemusim resit a staci vzit jen HBO GO. Nejde mi o nejake konkretni filmy/serialy, spis tak obecne o "neco na koukani, kdyz nemam TV" :-) Diky za info.

Jinak Netflix uz mam dyl, takze to HBO GO asi vyzkousim a pak uvidim, jestli si budu drzet oboje nebo si vyberu jen jedno z toho :-)
Kdyztak nevis nahodou, jak je to s obsahem? Prekryva se tam neco, nebo ma kazdy uplne jine veci? Je mi jasny, ze HBO produkce nebude na Netflixu a naopak, spis takove to, co nakupujou, jestli kazdy nakupuje neco jineho nebo se obcas stane, ze oba maji neco stejneho?

Ja Netflix nemam, myslim, ze se to moc neprekryva. HBO ma hlavne svoje veci a potom veci od televizi, ktere jinak v Evrope moc nepodnikaji nebo respektive vubec v CR, treba z Showtime tam jsou nektere veci, ale taky ne naporad. Ja bych rekl, ze pokud clovek neni divak co kouka od rana do vecera, ze HBO Go bohate staci.

OK, diky, tak nejakou nabidku od UPC fakt resit nema smysl, zkusim to HBO GO na ten mesic a uvidim, jak se mi (nam) to bude zamlouvat.

Jinak ale co jsem zatim koukala, tak Netflix ma trosku vymakanejsi jedno: da se tam vytvorit vic profilu, takze kazdy ma pak sva doporuceni, sve rozkoukane porady atd. HBO GO to podle jejich FAQ neumi, coz je docela skoda, je to fajn funkce.

A v CR predplatné HBO funguje na jakém zpusobu ?

- Jsem myslel ze je to obdobn jako zde kde jde o stejnou sluzbu jen s rozdilem pres koho se zapises :
"HBO" si predplatis a "HBO Go" je to samé, jenom to mas pres tvého providera internetu (kablu, televize) kde uz sluzba HBO je, proto "HBO Go" stoji i min, vyjde levneji (zkratka HBO bez providera a HBO Go kdyz mas kabel Tv, internetového providera), medialni obsah a nabidka u obou zustava je stejna, identicka.

Osobne bych rozhodne nevahal nad HBO Go od HBO, 129Kc je super cena, Netflix je treba vice jak dvakrat drazsi.

Vase ceny neznam, ale HBO a Neflix se spatne porovnava protoze jde o dve zcela rozdilné sluzby které nabizi neco jiného, rozdilny obsah . HBO je spis televize + replay a Netfilx je videotéka s podstatne vetsim a stale pribivajicicm obsahem jak filmu tak serialu a to i v rozliseni UHD / 4K.
* V boxu od providera mam jak Netflix, tak HBO i Amazon Prime a HBO bych dal v mé preferenci az na posledni misto. Na HBO jsem dohramady az na : Games Of thrones, Walking Dead, The HANDMAID'S Tale, Chernobil a Preacher vic vlastne ani nevidel .. nebylo na co, HBO si aktivuji opravdu jen kdy vychazi nejaky exlusivni serial, jinak me osobne nejak zajimavy obsahem neprijde.

U nas je to tak, ze HBO + HBO Go lze objednat pres providera nebo si lze objednat HBO Go primo od ceske pobocky HBO a to je prave nejlevnejsi. Funguje to tak, ze se clovek zaregistruje na webu HBO, zada tam svou platebni kartu a nasledne ma myslim mesic nebo dva zdarma a pak mu zacne primo HBO strhavat z karty mesicne 129Kc, nejsou s tim zadny problemy ani starosti.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru