Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Usb disk - rozbitý?

ADATA S102

- To mas pravdu a ani se nedivim, také bych 102 nedoporucil. Tento model patri vubec mezi ty prvni snad z roku 2010, 2011 jeste nez Adata zapracovala trochu na lepsim osazenim a lepsi kvalite po tom co zacali tochu vydelavat a integrovat trh tak jak ji muzeme videt na produktech vydanych po roce 2015 (SSD, RAM etc).

Vim adata je shit

- Jak to vis ze je to shit !? O co je vic "shit" jak ostatni vyrobci ?
- Jen za mne, mi pripadne pouzit USB_FlashDisk jako uloziste (nebo na nem nechat prepisovat data) trochu "neoptimalni" abych nebyl sprostej. Do TV mam zapojeny klasicky 2.5 HDD u kterého jsem obdobné problémy nevidel.
Cteni z USB proc né, treba nejakej film nebo tak, ale pouzivat ho jako "pernamentni" uloziste by me asi nenapadlo.
(32Gb Fleska za 10$ se domrvi (flash, nebo radic) stejne rychle at je to Adata, Kingston nebo neco jiného. Fakt ze ti v TV vydrzela rok je slusny vykon.)
* Nekteré chytré televize ten USB klic zdimou i kdyz je TV OFF. Jestli je to tomu tak i v pripadu tazatele a kdyz vytahne ten USB z TV a ten klic je teply (u nekterych TV az vrouci) i kdyz je televize vypla, tak bych hledal jiné, optimalnejsi reseni jak USB Klic.

PS: Nerikam ze s tim souhlasim, ale zijeme ve spotrebnim svete, nemuzeme cekat ze nam zakoupené produkty vydrzi nejak dlouho.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny