Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zlobi internet - obcas zpomaleni / nefunkcni nektere weby

Ahoj,

tak jsem si s tim chvili hrala a vypada to, ze mi ten prijem rusi jedno konkretni zarizeni (TV Streamer) vysilajici taky na 2,4 GHz (vyhradne). To je takova kouzelna krabicka, co je pres 3,5mm jack pripojena do notebooku a bezdratove vysila zvuk z notasu primo do mych bionickych usi. Internet to zadnej nepotrebuje, jen to bohuzel vysila ve stejnem pasmu jako wifina.

Tady v tabulce je videt, jak je to stridave pomale/rychle, kdyz je TV Streamer zapnuty/vypnuty :-/ Udelala jsem to schvalne vickrat, abych se ujistila, ze to neni jen nahoda.

[IqqL.png]

Cili pravdepodobne by bylo nejrozumnejsim resenim pouzivat wifi na 5 GHz.
Akorat to vypada, ze to sitova karta na mem notebooku neumi, ze umi jen 2,4 GHz :-/ Je to Intel(R) Wireless-N 7260 (jo, mam starej notas).

Tak a co ted?

Nepouzivat TV Streamer neni reseni. Logicky.
Pripojit se k netu kabelem taky neni reseni, jak jsem psala, modem je o patro vys a trvale natazeni kabelu by bylo dost obtizne.

Pomuze zmenit kanal wifi? Ten TV Streamer uz jsem pouzivala s notasem i driv a taky tam byla wifi, ale tam k zadnym problemum nedochazelo, takze mozna byla na jinem kanale a nerusilo se to. Cili mozna by to fakt stalo za pokus? Ted je wifina na kanale 6, ale netusim na jakem vysila TV Streamer - inSSIDer, ktery mi tu odkazoval brtnik, ho nevidi (asi proto, ze to neni wifi). Kdyztak tady je screen z nej, kdyby to nekomu k necemu bylo. Pokud mam zkusit zmenu kanalu, najdu to normalne nekde v nastaveni toho modemu, kdyz se pripojim pres webove rozhrani?
Nebo si mam poridit nejakou externi wifi kartu do usb, ktera 5 GHz umi? Pokud ano, nejaky tip?
Nebo nekdo jeste nejaky jiny napad?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny