Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zlobi internet - obcas zpomaleni / nefunkcni nektere weby

Ten strop by nebylo zrovna lehké vrtat a snad nemáte parkety, nebo pod ní nevedete vodní nebo elektrické vedení nebo vyhřívání podlahy :-)
Jestli jde o byty nad sebou, tak jde natahnout a schovat pod lištu i dobře (pomocí stíněného kabelu) přes okenní rámy, tak pod každým oknem budete disponovat zásuvkou (tzv na omítku) s duálním LAN portem, zásuvkou UTP nebo lépe stíněným STP s RJ45 (CAT 6)za přibližnou cenu 145Kč
Takle budete disponovat dvěma porty LAN jeden k přímému zapojení PC, NTB přes RJ45 a druhý máte volný který můžete použít pro nějaký Wifi ruter, nebo zařízení dle Vaší situace bez potřeby dokupovaní switche.

V případě že ten uživatel co je v blízkosti toho ruteru má problém se zobrazením nebo dobou obrazení (odezvy) webových stránek, zkusil bych vynutit použití IPv4 a nastavil jiného poskytovatele DNS, třeba od Cloudfare 1.1.1.1 / 1.0.0.1 což by mohlo vyřešit celý Vaš druhý odstavec dotazu č2.
PS: Jestli je ten modem zapojen do zásuvky s jinými zařízeními, tak by ho doporučil zapojit do samostatné elektrické zasuvky. Tak se vyvarujte možnému rušení. Stav napájecího DC bloku může být také stopa. U některých ruterů to vede až k výpadkům a celkové stability připojení.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny