Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Potřebuji pomoc s výběrem notebooku.

Zdravím,
jelikož nejsem znalec co se týká počítačů obecně, potřeboval bych poradit s výběrem.
Nejdůležítější napřed - cena do 11.000 kč (€420), maximálně nějáký tisíc navíc v případě, že by se nákup opravdu vyplatil. Nutností je CD/DVD mechanika a SSD. Ostatní parametry dokážu oželet, ale preferoval bych 1920 x 1080, co nejvíce RAM a samozřejmě uvítám delší výdrž a nižší váhu. Nemám ponětí jestli jít do dedikované nebo integrované grafiky.

Notebook bych využil především na programy jako Word, Google Spreadsheets, OneNote, Photoshop a Spotify, i na občasné sledování filmů a videí. Za zmínku také stojí, že bych notebook několikrát do týdne přenášel. Prošel jsem již spousty nabídek a nerad bych strávil další hodiny porovnáváním parametrů.
Předem děkuji za jakoukoli pomoc.

Předmět Autor Datum
V principe ti kazdy vyrobca ponukne to iste, ten isty procesor, dosku, pamate. Nb sa lisia tovarensk… poslední
fleg 07.09.2019 11:30
fleg

V principe ti kazdy vyrobca ponukne to iste, ten isty procesor, dosku, pamate.
Nb sa lisia tovarenskym prevedenim, napriklad vyriesenim chladenia, pouzivanymi materialmi, servisom a inymi vychytavkami.
V danej cenovej relacii dostanes len plastove bazmeky, ja by som siel do HP, pripadne ak by sa dal zohnat nejaky Dell v akcii kvoli NBD zaruke.
S SSD to bude tazko, kedze vyrobcovia v lacnejsich cenovych hladinach stale davaju hdd, takze ja to riesim tak, ze kupim ss, naklonujem ho na ssd a vybrany hdd dam do boxu a mas externey disk na zalohy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru